- 28,844
- 26,742
- 113
Bu bi ayardır denk gelmrmrk lazım ıztedılermı 5 dkakada 40 sayı atıolarKansizlar 4 dk 1 sayı atdilar adiler
Bu bi ayardır denk gelmrmrk lazım ıztedılermı 5 dkakada 40 sayı atıolarKansizlar 4 dk 1 sayı atdilar adiler
Dayi basketin şikesiyle ilk kez karşilasmiş sanki bu arkadaş sakinlestirmek lazim arkadaşi 😁😁Bu ne la
AynenBu bi ayardır denk gelmrmrk lazım ıztedılermı 5 dkakada 40 sayı atıolar
dayi yemin ederim kriz gecirem bune ya abi alma basket şikeye denk gelip duruyoz ikidirBu ne la
İnsallah ugursuzluk bendedir. Bana ayrilan surenin sonuna geldim. Yatiyorum ben. Sabah kalkinca umarim gelmis olur.Charlotu kurutun 215 gecmesınler bi süpriz yapabilirim charlot cok onemli
Kurusunlar ayakları dolaşsın kolları kalkmasinCharlotu kurutun 215 gecmesınler bi süpriz yapabilirim charlot cok onemli
ne ilk kezi maci izliyodum goz gore gore sayi atmadilar sinirlendim birazdan sakinlesirimDayi basketin şikesiyle ilk kez karşilasmiş sanki bu arkadaş sakinlestirmek lazim arkadaşi 😁😁
Tamam kanki iyi geceler sakin olherkese iyi geceler sinirden başım agridi bol kazanclar herkese
kolay gelsın dostBarem 218
Tesekürler dost bende seni etiketliycektim şimdi dedim parayı buldu heralde😀kolay gelsın dost
uyumusuz dostTesekürler dost bende seni etiketliycektim şimdi dedim parayı buldu heralde😀