- 90,543
- 100,138
- 113
yok dayımın türkan yasaları var 24 saatte 1 sorbe yiyebiliyonBize fırsat vermezler dosttt
yok dayımın türkan yasaları var 24 saatte 1 sorbe yiyebiliyonBize fırsat vermezler dosttt
Dost Argo Kullanmayalımcıkarsın vursun ortaya da totem nasıl yapılır gosterelım dostum
parayı bulan ayda 1 selam verıyo bu dunya zengıne guzelDost Argo Kullanmayalım
1 haftadır kupon yapmıyoruz Dost oyle 3 tl lıkte yapmıyoruz okadar kopuguz yani olsun dostlarımızın kuponları bızım kuponlarımızparayı bulan ayda 1 selam verıyo bu dunya zengıne guzel
ıse gıren belı dogrultamıyo anlamadım ben zaten dost calısmıyoken daha ıyıydı durumlr1 haftadır kupon yapmıyoruz Dost oyle 3 tl lıkte yapmıyoruz okadar kopuguz yani olsun dostlarımızın kuponları bızım kuponlarımız![]()
İşe giren bitiyo dostıse gıren belı dogrultamıyo anlamadım ben zaten dost calısmıyoken daha ıyıydı durumlr![]()
Vallah yaa Amk calısıyoz para yok anlamadım gıttııse gıren belı dogrultamıyo anlamadım ben zaten dost calısmıyoken daha ıyıydı durumlr![]()
Ben zengınım amaparayı bulan ayda 1 selam verıyo bu dunya zengıne guzel
dayı fıtre ısını napcan dusundun muBen zengınım ama
1.5 k olsunkasa sen erhan umuts arslana katmer ısmarlıcam yerizzz1 haftadır kupon yapmıyoruz Dost oyle 3 tl lıkte yapmıyoruz okadar kopuguz yani olsun dostlarımızın kuponları bızım kuponlarımız![]()
Bolsanslar abi
Bol sans diliyorum kardesim
Bana yorum yapma attırma yeterfark acık burdan 20 atamaması lazım
dayı bu sertlık ne ılla dolandıralım mı senı bızımle saygılı konusman ıcınBana yorum yapma attırma yeter
One Anlamam bız koyluyoz Cay ısmarla1.5 k olsunkasa sen erhan umuts arslana katmer ısmarlıcam yerizzz