- 48,705
- 53,259
- 113
Sıkıntı yok Keserse Senden Kessın Dost Bize tam atparayı keserse papara dagıtırım haberınız olsun 25 atar dayım kelle bası
Sıkıntı yok Keserse Senden Kessın Dost Bize tam atparayı keserse papara dagıtırım haberınız olsun 25 atar dayım kelle bası
Kesene bereket abi kazancin daim olsun
Maksat varsa kupon onlari da takip edek katmerlerini yedik sag ol sira senin mutlu olmanda yani kasanin 4k olmasinda 😁👍👍Katmercının se canı var anında katmer cıktıgı nerde görülmüş
Ziraat sıkıntılı benım dost papara at95 tl mız var arslana 25 atıcam payfıx umutla ıskorpıtede zıraatten 22.5 ateslerız bol sans para konusmayın konularda kac oldu dıyorum
22.5 neden miş ben 52.5 istiyorum95 tl mız var arslana 25 atıcam payfıx umutla ıskorpıtede zıraatten 22.5 ateslerız bol sans para konusmayın konularda kac oldu dıyorum
hangı bırıyle ugrascaz dost payfıx mı papara mı havale mıZiraat sıkıntılı benım dost papara at
Papara Looohangı bırıyle ugrascaz dost payfıx mı papara mı havale mı
Zirraat olmasında Hangisi olursa olsunPapara Looo
Bildigim sinir yok bundaŞimdi dun cekim verdik bi miktar bıraktık para yatırmadan cekicem yine yine bi miktar bırakabiliyomuym pinde bazı siteler 3 üncüye para yatırmadan cekezimezsın dıyo bunlarda bölemi la
Valla sinirsiz diyorlardi sormadim ama öyle diyorlarYani pinde para yatırmadan kac cekim hakkımız var sınırsızmı
yaz payfıx dost bıze 5 lıra kalsın alın sız oynayın ugrasamıcam sımdı serıden payfıx yaz yoksa 36 cevreye gırıyom az kaldıZirraat olmasında Hangisi olursa olsun
Devam et 36 Cevreden Tek at Gelirse gonderırsın Gelmezse Yapacak birsey yokyaz payfıx dost bıze 5 lıra kalsın alın sız oynayın ugrasamıcam sımdı serıden payfıx yaz yoksa 36 cevreye gırıyom az kaldı