- 11,222
- 6,031
- 113
Diger mac da barem 139 biyle devam ederse minik kupon gelio galiba
Bak o mac dümenin kralıdır işte demkki cok yuklnildi alta uyanık abi millet alt alıyo ama bilmiolarki sistem müsade etmezKotü sikeye geldik fark bu kadar varken dep faul yapiyo ki ev atiş atsin
Valla aynen dayi fark bu kadar coktu herkes maçı salarlar sandi tongaya getirdildr milletiBak o mac dümenin kralıdır işte demkki cok yuklnildi alta uyanık abi millet alt alıyo ama bilmiolarki sistem müsade etmez![]()
61-80 2 dk var böle s ikik bi ligde 15 sayı atacan bu kadar fark varken yersenKotü sikeye geldik fark bu kadar varken dep faul yapiyo ki ev atiş atsin
Bu ligler şikeyle ayakta kaliyor aynen dayı61-80 2 dk var böle s ikik bi ligde 15 sayı atacan bu kadar fark varken yersen
2 nba tek tek alırız 1k olur zaten gelirse dagıtıtız bu gelseydı katmer ısmarlıcaktımana kupon gitti ama amorti geldi fena degil
sağlık olsun tek gitmen daha iyi bencede2 nba tek tek alırız 1k olur zaten gelirse dagıtıtız bu gelseydı katmer ısmarlıcaktım
saglik olsun nazar bocugu say bunu2 nba tek tek alırız 1k olur zaten gelirse dagıtıtız bu gelseydı katmer ısmarlıcaktım
Saglik olsun abi2 nba tek tek alırız 1k olur zaten gelirse dagıtıtız bu gelseydı katmer ısmarlıcaktım
Bu nazar boncugu olsun2 nba tek tek alırız 1k olur zaten gelirse dagıtıtız bu gelseydı katmer ısmarlıcaktım