- 43,572
- 15,724
- 113
4 dakikada ancak atarlar o sayıyı yazık ya61-80 2 dk var böle s ikik bi ligde 15 sayı atacan bu kadar fark varken yersen
4 dakikada ancak atarlar o sayıyı yazık ya61-80 2 dk var böle s ikik bi ligde 15 sayı atacan bu kadar fark varken yersen
Dayi uruguay macina 183 barem var dep sayi atamaz alt rahat olur şu an ikinci perdeN orlensta zion oynuyomu bryler
Iki kuponunda rahat gelmesi gerekiyordu bukadar da alçalan yapılmaz yaN orlensta zion oynuyomu bryler
Uruguay'a alt oynarken 3 kere düşünmek lazım. 2. yarı korkunç sayılar çıkabiliyorDayi uruguay macina 183 barem var dep sayi atamaz alt rahat olur şu an ikinci perde
Biliyom ama dep sayi atamaz herkes uste basar o maca alt rahat bence 170 i bulamazlarUruguay'a alt oynarken 3 kere düşünmek lazım. 2. yarı korkunç sayılar çıkabiliyor
Dun gece kariyer rekoru kirmis. Bu gece de oynar herhaldeN orlensta zion oynuyomu bryler
Mackolikte kesin yok yazmislarDun gece kariyer rekoru kirmis. Bu gece de oynar herhalde![]()
hart, ingram, zion yok. -11.5 hc phi tarafındaN orlensta zion oynuyomu bryler
Bazen yarim saat süruyo dayi paparin hizina yetisemiyor payfix cok agirBu payfix ne ayak la hesaba para cektim garantiye bide 00:47 de gelmemiş hala 1 bucuk saat
Payfixten ziraate 30 dk garantiye 1 saat en gec yansiyordu senin ki biraz fazla geçmış dayi
son düzenlemelerden sonra yavaşladı. ziraatte 1 sn süren çekimler şıan 1 saati buluyor. pfix yerine yeni bir alternatif lazımBu payfix ne ayak la hesaba para cektim garantiye bide 00:47 de gelmemiş hala 1 bucuk saat
Normal yatırımlar da geç düşüyor
Benim payfixx hesabını yazdın demi şükrü bey