- 28,845
- 26,742
- 113
Payfix de 7-24 cekim sadece garantide digerleri iş gunu saatlerimde iyide 2saat bekletme nedir aq bu para yatmaz bu gece biraz payfix canlı destege saydırım
canlı destege baglan dost faydası oluyorPayfix de 7-24 cekim sadece garantide digerleri iş gunu saatlerimde iyide 2saat bekletme nedir aq bu para yatmaz bu gece biraz payfix canlı destege saydırım
Türkçe meâli var mi bu yazinin dost 🧐😁Dikkat ediyorum bu adam her sahur vakti böyle can çektiresi başlıklar atıyor. Galiba cehennemden vip bonusu kazanmak istiyorsun dost. Ama işin ilginç yanı kuponları da kazanıyor. Demek ki neymiş Ahmet kuralın dediği gibi itin uğursuzsun önde gideni olalım, hayın olalım, güvenilmez olalim...
Durup dururken nerden cikti bu mesaj?Dikkat ediyorum bu adam her sahur vakti böyle can çektiresi başlıklar atıyor. Galiba cehennemden vip bonusu kazanmak istiyorsun dost. Ama işin ilginç yanı kuponları da kazanıyor. Demek ki neymiş Ahmet kuralın dediği gibi itin uğursuzsun önde gideni olalım, hayın olalım, güvenilmez olalim...
Nece konusuyorsun yada ne demek istiyirsunDikkat ediyorum bu adam her sahur vakti böyle can çektiresi başlıklar atıyor. Galiba cehennemden vip bonusu kazanmak istiyorsun dost. Ama işin ilginç yanı kuponları da kazanıyor. Demek ki neymiş Ahmet kuralın dediği gibi itin uğursuzsun önde gideni olalım, hayın olalım, güvenilmez olalim...
Sahur vakti sen de kumar forumuna girdiğine göre sen de cehennemden bonus mu talep ediyon simdi bunu anladim galiba 😁😁😁Dikkat ediyorum bu adam her sahur vakti böyle can çektiresi başlıklar atıyor. Galiba cehennemden vip bonusu kazanmak istiyorsun dost. Ama işin ilginç yanı kuponları da kazanıyor. Demek ki neymiş Ahmet kuralın dediği gibi itin uğursuzsun önde gideni olalım, hayın olalım, güvenilmez olalim...
Edevlet bile bu kadar yogun degil valla saskinim
Gardas gece gece seytanmi yolladi seni bizeYalakalar toplanmış espiri bile yaptırmıyorNeyse bol şans dost
Baglandım bak simsi geldi.Edevlet bile bu kadar yogun degil valla saskinim![]()
Kardeş senden büyük 😈 mı olur allesen ya. Buradan çıktığın yoktur senin nerden ne kaparım diyeGardas gece gece seytanmi yolladi seni bize
Demekki biraz korkutmak lazimmis abi gozun aydinBaglandım bak simsi geldi.![]()
Yaw he he hadi huzurumuzu bozmaaKardeş senden büyük 😈 mı olur allesen ya. Buradan çıktığın yoktur senin nerden ne kaparım diye![]()
Ne alakasi var kardeş yalaka nedir senin yazdigin yazi yanliş kendin kumar oynayip ne demek idtedigin bi yaziyla geliyon biz de espirili yaziya espuri ile cevap verince yalaka mi oldukYalakalar toplanmış espiri bile yaptırmıyorNeyse bol şans dost
Buldum kanka gs özel orana oynayacağım bets10 da . Betexperde 100 çektim bets10 a gömelimBütün servetim bu dost işini görürseEkli dosyayı görüntüle 146934
Ben seni kastetmedim dost da neyse. Haklısın o konuda yanibNe alakasi var kardeş yalaka nedir senin yazdigin yazi yanliş kendin kumar oynayip ne demek idtedigin bi yaziyla geliyon biz de espirili yaziya espuri ile cevap verince yalaka mi olduk