- 5,015
- 2,528
- 113
Geçmiş olsun reco ateş var mıCıgere ındı benımkı gece kotuydum sımdı daha ıyıyım
Geçmiş olsun reco ateş var mıCıgere ındı benımkı gece kotuydum sımdı daha ıyıyım
Saolasın dostumaman recebb dikkat et geçmiş olsun tekrar çok çok
Ates anlık cıkıo sureklı olmuyo ama bogazım kotuGeçmiş olsun reco ateş var mı
bende aynıydım reco 10 günde iyi olursun ama izleri kalıyo uzun süreAtes anlık cıkıo sureklı olmuyo ama bogazım kotu![]()
allah belasını versin bu hastalığın geçsin bitsin artık lanet olsıunbende aynıydım reco 10 günde iyi olursun ama izleri kalıyo uzun sü
ben bu hastalığı defalarca olmaya adayımallah belasını versin bu hastalığın geçsin bitsin artık lanet olsıun
dikkat et desekte sağlıkta olmak çok zor bu durumda allah yardımcısı olsun sağlıkçılarımızınben bu hastalığı defalarca olmaya adayımsağlık sektörü zor Ağalar yav psikoloji kalmıyor
amindikkat et desekte sağlıkta olmak çok zor bu durumda allah yardımcısı olsun sağlıkçılarımızın
Geçmiş olsun reco Allah şifa versinCıgere ındı benımkı gece kotuydum sımdı daha ıyıyım
Allah razı olsunGeçmiş olsun reco Allah şifa versin
sıcak şeyler ic rahatlatırAllah razı olsun
haydi inşallahpapara kesıntısı ıcın 20 freebet versıler bende 3 ceyrek nymburg alır bide 2 çeyerek ulm alır a bastım
Hade bakalımpapara kesıntısı ıcın 20 freebet versıler bende 3 ceyrek nymburg alır bide 2 çeyerek ulm alır a bastım