- 28,845
- 26,742
- 113
5 10 15 bin takır takır ödüyomus resmlerede bktım dogru yani
hangi site5 10 15 bin takır takır ödüyomus resmlerede bktım dogru yani
bol şans
Kalitebethangi site
gelir gelir ver parayi bas parayi 😂
reis yinede çok iyi bonusları falan yoksa bildiğin sitelerden devam et5 10 15 bin takır takır ödüyomus resmlerede bktım dogru yani
Yokbe vbet pin asya betgarden spocasinno routebet atlas betnano bunların dısına asla cıkmm bi tek bunlara atıorum sıraylareis yinede çok iyi bonusları falan yoksa bildiğin sitelerden devam et
Yüksek meblağ oynamamak lazım genede bende görmedim 200 çektim 30 saniye falan sürdü abartısız davet olduğu için biraz d a göz boyama tabi 😂Şikayet varda tek şikayet yok hem yorumlar iyi ha
benimde aynı bide maksibet var benm bonus için atıyorum 2 bine kadar sorun çıkmadı ama genelde nedense kötü diyorlar site içinYokbe vbet pin asya betgarden spocasinno routebet atlas betnano bunların dısına asla cıkmm bi tek bunlara atıorum sırayla![]()
Kötü çünkü kimsenin parasını vermiolar bulasma betgardenden pyna bonusları müthiş bak hergun 18-00 arası 100 e 50 50 ye 25 20 ye 20 veriolarbenimde aynı bide maksibet var benm bonus için atıyorum 2 bine kadar sorun çıkmadı ama genelde nedense kötü diyorlar site için
iyi kenarda dursunEkli dosyayı görüntüle 140971
Oha mac carsMbaymiş aha ha ha
reis zaten para varken hep attım baya oraya sevdim baya bonusları bide %20 çevrimsiz var payfixte çok iyi ama işte bazen maksiye atıyodum 2 katını çekip yoluma bakıyodumKötü çünkü kimsenin parasını vermiolar bulasma betgardenden pyna bonusları müthiş bak hergun 18-00 arası 100 e 50 50 ye 25 20 ye 20 veriolar
Bide yuzde 30 cewrımsız freebet ben hep bunu alıorum
Yaşlandın artık gözlerin seçemiyorEkli dosyayı görüntüle 140971
Oha mac carsMbaymiş aha ha ha
8 -2 di 13 10 suan3 ceyrek basket -1.5 yap
Sen 37 ben 39 nolmuş yaniYaşlandın artık gözlerin seçemiyor