- 80,970
- 54,137
- 113
bu per 23 suan 2.30 var 30 a yaklaşır gibiBi per 26 bi per 27 atsa 115 gelir hem zor hem kolay gıbı duruyo![]()
bu per 23 suan 2.30 var 30 a yaklaşır gibiBi per 26 bi per 27 atsa 115 gelir hem zor hem kolay gıbı duruyo![]()
valla hiç duymadım ama verdikleri 50 yi kullanmaktan zarar gelmez herhaldeSence nası bi sitemillet bktım takır takır cekio parasını
Alriyadi ile altay kuponu wonlarAz önce uye ıl 50 verelim defiler bktım inceledim şikayetvarada baktım baya iyi gibi herkesmemnum![]()
28Bu per 25 de 2 dk var en kötü 2 basket daha
Sen dediysen bakmam daha bosuna beni ne ugrastırıon sakallıAlriyadi ile altay kuponu wonlar
Tebrikler o zaman uncleSen dediysen bakmam daha bosuna beni ne ugrastırıon sakallı
31 miss
32 attı son ceyrege kaldı 20 galibaWeerrr parayııııı
reco sen misininadina ver sermayeyi 😂
anlamadim dostreco sen misin![]()
reco kim 🤔reco sen misin![]()
Broklyn macında irving e ayar olduğum kadar kimseye olmadım son 2 dakika hem takımı hem beni yediGerizekalı clippers son per 20 sayı fark yedi ulan ne ayar ıldum hele corintians macı şaka gibi hakem kadın 3 dkverdi 6 dk geti penaltı verdi totelde kazanacagım 1200 gibi parayı yediler
ahh ahh gecmis olsunBroklyn macında irving e ayar olduğum kadar kimseye olmadım son 2 dakika hem takımı hem beni yedi
pardon reis karıştırdımanlamadim dost