- 80,970
- 54,137
- 113
valla şimdiden tebrikler30lirayla oldu gardaslar bugun furbol agırlıklı oynadım
valla şimdiden tebrikler30lirayla oldu gardaslar bugun furbol agırlıklı oynadım
100 luk kupounda kalanı breda kazanır var bı atsa 4 kuponda gelebılırreis 3.5 alt değil mi böyle bitsin işte![]()
o zman saldııır breda :d100 luk kupounda kalanı breda kazanır var bı atsa 4 kuponda gelebılır
Ona dalıom o zmana100 luk kupounda kalanı breda kazanır var bı atsa 4 kuponda gelebılır
30X-40X yakalamışsın dost bugünlük paranı çek keyfine bak bence yarına sermayen çıkmış30lirayla oldu gardaslar bugun furbol agırlıklı oynadım
Basket bahsı az almıs basketcıydı normalde30X-40X yakalamışsın dost bugünlük paranı çek keyfine bak bence yarına sermayen çıkmış
Galyana getirme Reco adamı 😄 30₺ ya tertemiz sermaye çıkmış çekip arkasına yaslansın gece basketi hayır getirmez 😄Basket bahsı az almıs basketcıydı normalde
aynen gece bilmediğimiz ligler falan emekler boşa gitmesin30X-40X yakalamışsın dost bugünlük paranı çek keyfine bak bence yarına sermayen çıkmış
Merhaba güzel dost nasılsıngüzel olmuş bu
Yok ne gazı cogunlukla basket kuponu olurdu ondan dedımGalyana getirme Reco adamı 😄 30₺ ya tertemiz sermaye çıkmış çekip arkasına yaslansın gece basketi hayır getirmez 😄
Sen yani alenen 1 k yı nba ya bas mı diyon dost 😄Yok ne gazı cogunlukla basket kuponu olurdu ondan dedım
hadi reis bredaya attır attıralımYok ne gazı cogunlukla basket kuponu olurdu ondan dedım
Aklımda bıle yoktu vallaSen yani alenen 1 k yı nba ya bas mı diyon dost 😄
🙏hadi reis bredaya attır attıralım![]()
sağol iyilik dost sen nasılsınMerhaba güzel dost nasılsın