- 28,844
- 26,742
- 113
Dinamo cekim süresi nebeyler cok uzun zamn sonra cekicem aynumı
parasız adamı kimse sevmez dost bak sağda solda ağlayanlar 3 kurus kazandı diye forumun kralı oldu sanıyolar erhanbey unutmaz dost sefa dostum yakında coscak hissediyorum bizde arkadan yardırırızDayı bu aralar bizi görmezden geliyo dost
tamma bitti rostockta fark 8 bayerne kaldık gibiAmann amann
Amin dost 😁parasız adamı kimse sevmez dost bak sağda solda ağlayanlar 3 kurus kazandı diye forumun kralı oldu sanıyolar erhanbey unutmaz dost sefa dostum yakında coscak hissediyorum bizde arkadan yardırırız
2 yıllık kumar parası cıkmıs dost tek basına yiyemezsin onu beraber yiyelimVerdiğimizi aldık😄Ekli dosyayı görüntüle 141376
Ayıp ayıpparasız adamı kimse sevmez dost bak sağda solda ağlayanlar 3 kurus kazandı diye forumun kralı oldu sanıyolar erhanbey unutmaz dost sefa dostum yakında coscak hissediyorum bizde arkadan yardırırız
35 k değil bu kanka yanlış goruyon😄2 yıllık kumar parası cıkmıs dost tek basına yiyemezsin onu beraber yiyelim
sana lafımız yok dayıAyıp ayıp![]()
Yunus emreli bujiyi çok severiz dostsana lafımız yok dayıbuji odasını hangi renge boyayalım
Yapsan nolcak dost kazanamıyozsu programda 1 kupon yapamadık bitti maclar
Bu sefer güldürmedi dostKonuda Para Muhabbeti Gecmısın Beyler kırarım Kalbinizi![]()
![]()
Bu kuponu ikinci atışın dayı nispet mi yapıyon bizeee15 freebet kuponuna bak be
Ekli dosyayı görüntüle 141378
Busefer Ciddi Dedim Dost ondan DırBu sefer güldürmedi dost
miss bitmiş maçlar herhalde15 freebet kuponuna bak be
Ekli dosyayı görüntüle 141378
Ağzı açık gülücükler atınca ciddiye alamadım dostBusefer Ciddi Dedim Dost ondan Dır![]()