- 11,837
- 5,721
- 113
Kesene bereket abiBen şimdi birinize 200 atıcam onu bölün erhan yada marleye atayım para gelince papara beyler bugun oaparacıyoz aq
Kesene bereket abiBen şimdi birinize 200 atıcam onu bölün erhan yada marleye atayım para gelince papara beyler bugun oaparacıyoz aq
at dayı bana ne zamandır para dagıtmıyorum forumda sekıl yapalımBen şimdi birinize 200 atıcam onu bölün erhan yada marleye atayım para gelince papara beyler bugun oaparacıyoz aq
Ugrasamam yataktayım aqÇekiliş yap dayı
Afiyet olsun dayiEkli dosyayı görüntüle 145246
Cekim verdim bakalım nezamn ödicekler
Sen bilirsin dayı karar Şen'inUgrasamam yataktayım aq
Tamm gelince atarım sana bi ibnelik ypmaz inş betnis betat dayı bana ne zamandır para dagıtmıyorum forumda sekıl yapalım
Soydaş ben iki kuponu takip ederken sen arada 3 kipin daha yapmışsın tebrikler yine 1 0.5 sayıdan gitmişOlum ben hayır kurumumuyum aq
Ewet hiç sormaSoydaş ben iki kuponu takip ederken sen arada 3 kipin daha yapmışsın tebrikler yine 1 0.5 sayıdan gitmiş
baştan berli olanlar belli dost ona gore dagitirsin5 6 kısı var heralde
yapmaz dayı bı ıbnelık yapmassına dogru gıdıyodu baktım betnıs yazıyo yureklere su serptın eyvallah dayıcımTamm gelince atarım sana bi ibnelik ypmaz inş betnis bet
Senin adaletine güvenirim dostum5 6 kısı var heralde
Parfe sipariş ediyodum kankabob marley nerde
Erhan bol takip bol mesaj atanlara bi bak ilk onlara atarsınyapmaz dayı bı ıbnelık yapmassına dogru gıdıyodu baktım betnıs yazıyo yureklere su serptın eyvallah dayıcım
200 u 8 e bol kac ediyor 😀bob marley nerde
Aynenasi keskin ertan bakkal sınan marley ben 7 kısıyız heralde