- 33,277
- 33,654
- 113
İcardiye sponsor olanlae sanırım six vs yada @BySwigger olabilrAaqwrr bunlar kim 1k sponsor oluyor !!!@××
İcardiye sponsor olanlae sanırım six vs yada @BySwigger olabilrAaqwrr bunlar kim 1k sponsor oluyor !!!@××
Ben sana küsümBen daha çok seviyorum senden
Siteye atmadan önce görsem atardım sanaGüzel etkinlik Dost kuruyuz canımız sağolsun
Gel barışalım barışmamızın nişanesi ve yemini olarak @SULLY kurban verelimBen sana küsüm
Deme oyle suleymanı cok severim nudede isterim kendisinden 🫤Kimse beğenmemiş 🤣🤣🤣 bi insanın bi tane seveni olmaz mı be adam
NasılsınMerhabalar
Kurban artı 1k alırımGel barışalım barışmamızın nişanesi ve yemini olarak @SULLY kurban verelim
Sen bana 1k at kanka akşam 2k olarak geri atayjm hemen ndjaKurban artı 1k alırım
Çok kötüNasılsın
Böyle yüksel kazanınca birilerinden 1 k borç isteyip denemek için tamam derse kalsın kanka diyip benim 1k hediye edesim varda ban yerim diye korkuyorum 🤣Sen bana 1k at kanka akşam 2k olarak geri atayjm hemen ndja
Yaş kaçSully abide para yok diyor 1k rol yapıyor 😅
Sana kırgınım 24 saat destek attık Dm yanmadı dün, daha demin betgit 250₺ yatırmak için kredi çektim 🤣Deme oyle suleymanı cok severim nudede isterim kendisinden 🫤
Sosyal deneyBöyle yüksel kazanınca birilerinden 1 k borç isteyip denemek için tamam derse kalsın kanka diyip benim 1k hediye edesim varda ban yerim diye korkuyorum 🤣
Kanka sende youtube içerik mi üretiyon sjjsjfBöyle yüksel kazanınca birilerinden 1 k borç isteyip denemek için tamam derse kalsın kanka diyip benim 1k hediye edesim varda ban yerim diye korkuyorum 🤣
Aq daha bende betgiti alamadım düşün tanıdığın yahudi bi faizci var mıSana kırgınım 24 saat destek attık Dm yanmadı dün, daha demin betgit 250₺ yatırmak için kredi çektim 🤣
Aynen sjsjsSosyal deney
Sosyal akademiBöyle yüksel kazanınca birilerinden 1 k borç isteyip denemek için tamam derse kalsın kanka diyip benim 1k hediye edesim varda ban yerim diye korkuyorum 🤣
1 k atsana banaSosyal deney
Var @SaHgEcAq daha bende betgiti alamadım düşün tanıdığın yahudi bi faizci var mı