- 11,148
- 7,236
- 113
Bol şans dost 300k'yı ezmiyorsun demi3 tanesi gelirse bir kişiye 2000 bin TL Bol sans
Bol şans dost 300k'yı ezmiyorsun demi3 tanesi gelirse bir kişiye 2000 bin TL Bol sans
Bol şans3 tanesi gelirse bir kişiye 2000 bin TL Bol sans
Maç yokVoleybol iyiydi iyi gidiyodun ama buna da bol şans
Gözlerime bak sen ben o parayı 2m yapmadan bırakmamBol şans dost 300k'yı ezmiyorsun demi
Bol şans dost umarım hedefine ulaşırsınGözlerime bak sen ben o parayı 2m yapmadan bırakmam
Bugun 10.da 8 yaptim bunlarda gelirse düşünemiyorum bile saol kralBol şans dost umarım hedefine ulaşırsın
Tenis hiç sevmem ama kupon geldinde 1 k Lik rol yaptıracan için mecburen takip edecezTam 15k ayarladım adamın adında reis yazıyo diye oynadım ben tayyipçiyim
Ekli dosyayı görüntüle 717598
İnandın yaniTenis hiç sevmem ama kupon geldinde 1 k Lik rol yaptıracan için mecburen takip edecez![]()
Bol şanslar dost reisler her zaman kazanıyor ne hikmetseTam 15k ayarladım adamın adında reis yazıyo diye oynadım ben tayyipçiyim
Ekli dosyayı görüntüle 717598
Kendi konusuna al şunu @efkalade114 alırsın sen kendıne bizene aw
İnanmadik be dost maksat muhabbet yatarım birazdan uyku bastirdiİnandın yani
O yüzden bastık her biji RTEBol şanslar dost reisler her zaman kazanıyor ne hikmetse
Herkes özgür birader sanane A-40Kendi konusuna al şunu @efkalade1
Kişi sayısıni cogalt dost daha fazla kişi yararlansın gerçi tek kisiyede 2000 ilaç olur bol bol şanslar3 tanesi gelirse bir kişiye 2000 bin TL Bol sans
Bu söz buraya yakışmadı be dost 😁😁😁O yüzden bastık her biji RTE
Rakamı söyleme de bereketi kaçmasın hedefe yakın mı ?Bugun 10.da 8 yaptim bunlarda gelirse düşünemiyorum bile saol kral