- 31,264
- 25,866
- 113
Öyle bi içimden geldi aslında bu yoktuNe oldu niye
Öyle bi içimden geldi aslında bu yoktuNe oldu niye
@Azadi6321 sövüyo muBextê te xweş bî silho
Oynamasa iade oluyorsa iyi o zaman oynanirHasta olsa dost oynamaz iade aliriz 10 tane oynuyoruz hepsi kötü olamaz ki
Büyü yaptı galiba anlamadım@Azadi6321 sövüyo mu
Bizde tonlan borc var valla aha bide araba almayı düşünüyorum gelde bu devirde araba al zor yaniben koddan filan çekersem 100 max 200'e bi 4lü fiş yapıyorum atıyorum fazlası yok
Yok 😄😄😄 bahtın güzel olsun diyor yane bol şanslar diyor@Azadi6321 sövüyo mu
Iade oluyor oynamadığindaOynamasa iade oluyorsa iyi o zaman oynanir
kumardan gelen parayla bisiklet bile almam bence sende alma dostBizde tonlan borc var valla aha bide araba almayı düşünüyorum gelde bu devirde araba al zor yani
@Malatyali44 ejde hez zıkkımYok 😄😄😄 bahtın güzel olsun diyor yane bol şanslar diyor
Bide @Azadi6321
Ben kazandığımlan borçlarımı odicem kenarda biraz annem gilin biriktirdiği var onlan almayı düşünüyorum helal parayla burdan kaybetsem o zaman onlarda bahse gider o yuzden sağlam ilerlemem lazim 1 2 ay içinde bu borçlardan kurtulup rahatlamak istiyorum tek derdim suan bukumardan gelen parayla bisiklet bile almam bence sende alma dost
Elbet bir gün dostBen kazandığımlan borçlarımı odicem kenarda biraz annem gilin biriktirdiği var onlan almayı düşünüyorum helal parayla burdan kaybetsem o zaman onlarda bahse gider o yuzden sağlam ilerlemem lazim 1 2 ay içinde bu borçlardan kurtulup rahatlamak istiyorum tek derdim suan bu