Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SULLY / Kasa 50 Hedef 1K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,328
63,406
113
Ben en yüksek oranı yakalamak için salladım zaten önemsiz yani. Bu hafta acarlarsa miktarda yüksek olursa çok denerim ben
Miktarin pek degisecegini sanmiyorum ama yine acarlar bnce.iyi reklam ve aksiyon aliyorlar daha ne olsun.23 sayfa msj var 8 sayfasi laklak olsa 15 sfya kupon var 20x15 300 adet kupon eder oda 15 k para getirir tutturan 4 5 kisi var onlarda en baba 6 7k almisdir kalanida etkinlikde dagiticaklr isde.sifira sfir adamlarin kari reklam oldu.ama oduller hala yatmadi 15de dendi ne aciklama var ne bisey hic yakismiyor bu durumlar

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,291
9,694
113
Miktarin pek degisecegini sanmiyorum ama yine acarlar bnce.iyi reklam ve aksiyon aliyorlar daha ne olsun.23 sayfa msj var 8 sayfasi laklak olsa 15 sfya kupon var 20x15 300 adet kupon eder oda 15 k para getirir tutturan 4 5 kisi var onlarda en baba 6 7k almisdir kalanida etkinlikde dagiticaklr isde.sifira sfir adamlarin kari reklam oldu.ama oduller hala yatmadi 15de dendi ne aciklama var ne bisey hic yakismiyor bu durumlar
Ben dün gördüm o etkinliği bro haftaya acarlarsa sorun yok hallederiz

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Erken konuşmaktan konuşulmasından nefret ederim gördünüz boş geçtiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...