- 79,035
- 51,015
- 113
😂😂😂😂
😂😂😂😂
Ne zaman geliyo 10 klık kuponlar
YÖnetim hep erkek mi cano , özel isler derken bi işkillendim simdiSektorde 10 yıl oldu bu otelde 7 sene olcak 2 elenan yetiştirdim benden çok onlar çalışıyo ben biraz daha resmi işlere bakiyorum ozel şeylere
Sen kesin sekreterlere falan bakıyorsundur varsaSektorde 10 yıl oldu bu otelde 7 sene olcak 2 elenan yetiştirdim benden çok onlar çalışıyo ben biraz daha resmi işlere bakiyorum ozel şeylere
Odaya servisler özel tarifler ozel kokteyller odada sunumlsr kallavu müşteriler bende mesrubat servisleri sicak soguk kahveler barboylardaYÖnetim hep erkek mi cano , özel isler derken bi işkillendim simdi
Oooooo bahşişler akarrrrrrOdaya servisler özel tarifler ozel kokteyller odada sunumlsr kallavu müşteriler bende mesrubat servisleri sicak soguk kahveler barboylarda
Sen her gece 1 klık prenses alabilirsin dostOdaya servisler özel tarifler ozel kokteyller odada sunumlsr kallavu müşteriler bende mesrubat servisleri sicak soguk kahveler barboylarda
Bizim işte müşteri düşürmek normalde yasak ama biraz hızliyiz semtten çıkma olunca turist görünce dayanamiyorumSen kesin sekreterlere falan bakıyorsundur varsa
Yazin inşallahSen her gece 1 klık prenses alabilirsin dost
Jsjhshshshshshshdhd dikkat et kendine dost tünellerde nem kapma, korunaklı gitBizim işte müşteri düşürmek normalde yasak ama biraz hızliyiz semtten çıkma olunca turist görünce dayanamiyorum
E ticarette ne satıyorsunYazin inşallahkışın işler zayiflar
Emanetsiz gezmiyorumJsjhshshshshshshdhd dikkat et kendine dost tünellerde nem kapma, korunaklı git
İç çamaşırı 😂E ticarette ne satıyorsun
Alüminyum profil sineklik malzemeler falan balkonlara takilan parçalardanE ticarette ne satıyorsun
Affetme dost 80e kadar yolu var zaten 80 bulursan yaşadınEmanetsiz gezmiyorumbu yaşta yalan olmayalim hedeim sugar mommy cok düşüyo ama daha nasio olmadi evlencem direkt
Aaaaa, gidiyor mu, bu işlere girmek için ne kadar sermaye lazımAlüminyum profil sineklik malzemeler falan balkonlara takilan parçalardan
100klik krediyilw girdim ben işbuyutmek icin destwk lazim tek olmaz kendi borcinu ödedi sistem malzemesini aldirdi üstüne cebe harçlığını bıraktı getirisi iyi iadesi cok cok azAaaaa, gidiyor mu, bu işlere girmek için ne kadar sermaye lazım
Valla sen 3 5 seneye kalmaz inşallah uçar gidersin, azimli adamsın kumarı da bırakırsan mis100klik krediyilw girdim ben işbuyutmek icin destwk lazim tek olmaz kendi borcinu ödedi sistem malzemesini aldirdi üstüne cebe harçlığını bıraktı getirisi iyi iadesi cok cok az
Askerden çok kaçtım bu yil aradan çıkartırsam iyi olcak var bi hayalimiz yurtdışına bakalimValla sen 3 5 seneye kalmaz inşallah uçar gidersin, azimli adamsın kumarı da bırakırsan mis
Ooooo nereye gidicen @Fterim1905 i konyada sanıyordum adam bize o imajı verdi Polonyads buzlu kokteylli votka içiyormuşAskerden çok kaçtım bu yil aradan çıkartırsam iyi olcak var bi hayalimiz yurtdışına bakalim