liverpool maçına bak iy 0-0 88dk 4-2 😀BB Seninde marsbahsnde aq,500 gbp basicaktik bastirmadi
liverpool maçına bak iy 0-0 88dk 4-2 😀BB Seninde marsbahsnde aq,500 gbp basicaktik bastirmadi
Maçım derken kanka maçı satinmj aldinliverpool maçına bak iy 0-0 88dk 4-2 😀
düzelttim la 😀Maçım derken kanka maçı satinmj aldin aq
Aga sinirliyim zaten ilk defa bi oyuncu tutturduk onada kodumun sitesi bastirmadiAvelsin sayı atari 13.5 du al dedim sana oynamadij
KalbimdeEe biz nerdeyiz @SULLY![]()
Şey tribine gircem arkadaşlar lütfen özelden yazmayın lütfen ya hdhahdAga sinirliyim zaten ilk defa bi oyuncu tutturduk onada kodumun sitesi bastirmadi
Öyle olsun dost Tebrikler ne diyelimKalbimde
Ben dicemi dedim bi karton parlement benden cok kazandin olmŞey tribine gircem arkadaşlar lütfen özelden yazmayın lütfen ya hdhahd
Bu seferlik böyle olsun liste kalabalık gece uzunÖyle olsun dost Tebrikler ne diyelim![]()
UzaaaaBen dicemi dedim bi karton parlement benden cok kazandin olm
Sorun değil eyw unutmayız dost Bol şanss herkeseBu seferlik böyle olsun liste kalabalık gece uzun
OkUzaaaa
Nabersjn dost
Telafi ederiz canım 3 bülteni varKaybettiklerime say 3de 1 yaptin @SULLY Sen düşün artık hadi bays
Takip edenlerden ekleyecek misin?Bu seferlik böyle olsun liste kalabalık gece uzun
Naplm dost, bu şarapçı sulyle kupon yaptik kazandik ilk kezNabersjn dost
Iyi iyi Bol şanss dostNaplm dost, bu şarapçı sulyle kupon yaptik kazandik ilk kez