- 48,564
- 53,321
- 113
Atarsa dep atar cerro varken evde kim ölmüş yıllarım bu ligi takip ederek gecti dep atarsa atar evden gol beklemeyinEvden gelir dostum
Atarsa dep atar cerro varken evde kim ölmüş yıllarım bu ligi takip ederek gecti dep atarsa atar evden gol beklemeyinEvden gelir dostum
Deli raporu var site koruması altında, bulaşınca ban yiyoruz, bulurum birini sagolForumda adam çok dost onu da sen bul benim favorim metin de ona bulaşan da ban yiyor maaslef
Saygılar dostAhh sevdiğim ligler 🥲
Aynen ole kaçtım ben hayırlı geceler dostDeli raporu var site koruması altında, bulaşınca ban yiyoruz, bulurum birini sagol![]()
Dedi ve evin golünü izlediAtarsa dep atar cerro varken evde kim ölmüş yıllarım bu ligi takip ederek gecti dep atarsa atar evden gol beklemeyin
Israrla 3_1 diyorum 🥰🙏Atarsa dep atar cerro varken evde kim ölmüş yıllarım bu ligi takip ederek gecti dep atarsa atar evden gol beklemeyin
Hayırlı geceler hocamAynen ole kaçtım ben hayırlı geceler dost
Bol şans süloo
Dur o zaman mac bitene kadar beklim 2 2 olunca ne dicen merak ettim puahaIsrarla 3_1 diyorum 🥰🙏
Sen 3_1 olunca ne diyeceksen bende onu derim😂Dur o zaman mac bitene kadar beklim 2 2 olunca ne dicen merak ettim puaha