- 49,338
- 54,143
- 113
Hay senin yalanınaDostum klavye hatası kusura bakma
Hay senin yalanınaDostum klavye hatası kusura bakma
Cidden klavye oto düzeltmişHay senin yalanına
Eyvallah dostumkral tanımam etmem senı bende daha çok sana versın allah olur böyle hatalar
O bole dalga gecer ınsanlarla bakma ona reıskral tanımam etmem senı bende daha çok sana versın allah olur böyle hatalar
Ayenn simdi inandım parali olan kişiye içimden geldi yazdim diyemezsin zaten puahaCidden klavye oto düzeltmiş![]()
Umarım helir knk2. yarıya kaldik
Parası çok mu laaaAyenn simdi inandım parali olan kişiye içimden geldi yazdim diyemezsin zaten puaha
bol şans
Bilmiyorum onun matematiğini yapmadım vallaParası çok mu laaa![]()
Ben ilk okul 2 ye kadar okudum benim ki iyiBilmiyorum onun matematiğini yapmadım valla
Ula nasil memur oldun peki bari tutarlı at artık ki inanalim puahaBen ilk okul 2 ye kadar okudum benim ki iyi![]()
Hahahahha güzel yerden yakaladınUla nasil memur oldun peki bari tutarlı at artık ki inanalim puaha
Ins ben seni tutuyorumHahahahha güzel yerden yakaladıngankplak çekiliş bna çıksa bari
Bende kendi mi tutuyorumIns ben seni tutuyorum
Kapandi konu bakalim birazdan belli olur çıkmazsa da artik uyuruz en kötü Allah tan uyumak paralı degilBende kendi mi tutuyorum![]()
Çok şükür o bedava kumarbaz adam pek uyumaz zaten paralı olsaydı uyumayıp kumara basardıKapandi konu bakalim birazdan belli olur çıkmazsa da artik uyuruz en kötü Allah tan uyumak paralı degil
Dun misal para uyutmadi beni çözüm olarak bakiyeyi sıfırlayıp uyumak istedim ve dediğimi başardım puahaÇok şükür o bedava kumarbaz adam pek uyumaz zaten paralı olsaydı uyumayıp kumara basardı![]()
Kaç para batırdıkDun misal para uyutmadi beni çözüm olarak bakiyeyi sıfırlayıp uyumak istedim ve dediğimi başardım puaha