- 73,203
- 38,867
- 113
Bu maç her türlü 2,5 olurSon adım gelirse 4 kişiye 2 bini paylaştırcamEkli dosyayı görüntüle 975262
Bu maç her türlü 2,5 olurSon adım gelirse 4 kişiye 2 bini paylaştırcamEkli dosyayı görüntüle 975262
Bol şansSon adım gelirse 4 kişiye 2 bini paylaştırcamEkli dosyayı görüntüle 975262
Bolsans dostSon adım gelirse 4 kişiye 2 bini paylaştırcamEkli dosyayı görüntüle 975262
Atsan bizde yürüsek be dostum 😀 bol şans şimdidenSon adım gelirse 4 kişiye 2 bini paylaştırcamEkli dosyayı görüntüle 975262
agzini yesinler müroo😀Bu maç her türlü 2,5 olur
Olanı söylüyorum Kralagzini yesinler müroo😀
Erkek mı dısı mı yesınagzini yesinler müroo😀
muroya soramak lazim😀😀Erkek mı dısı mı yesın
Farketmezlimuroya soramak lazim😀😀
bende ôyle düşünerek oynadim 2 takiminda bi iddasi yok rahat goller gelir gibiKaragumruk kaybedıcek kazanıcak bseyı yok acık oynar
Kasımpasada gs saplar adamlar kac gundur içiyobende ôyle düşünerek oynadim 2 takiminda bi iddasi yok rahat goller gelir gibi
Kasımpaşa saplayamaz nereye saplıyorKasımpasada gs saplar adamlar kac gundur içiyo
İlk yarıdan gelse çok çok iyi olurbende ôyle düşünerek oynadim 2 takiminda bi iddasi yok rahat goller gelir gibi
Karagümrük atar yer katılıyorumbende ôyle düşünerek oynadim 2 takiminda bi iddasi yok rahat goller gelir gibi
Bol şans kral elbirliğiyle getiricezSon adım gelirse 4 kişiye 2 bini paylaştırcamEkli dosyayı görüntüle 975262