- 44,481
- 8,675
- 113
Atın da artık bı tane
Sahtekar işi düştü mü yazıyor sadece başka türlü selam dahi vermez çöktüm 500 lirasına yol verdim yazıp duruyo bi şeyler bakmıyorumParlak umut yok mu bi sigara sarsında kendine gel.Darıcada tütüne vurmaktan saç bıyık sapsarı olmuş parlağın öyle diyorlar
Gol dedigin olay 1 dk içinde gerçekleşen bir şeyBu yattı geçmiş olsun
Tenerifeden aldın parayı herhal dostBen artık tenerifeliyim şükürler olsun
Sağlam analiz verdim biz biliriz işleri dost enişte gibi ilk yari var oynamakTenerifeden aldın parayı herhal dost
500 onu sarsmaz bi masa penisine 50bin eğiliyor.Parlak gelde çıkar vur masaya ne diyor bu güllü @yummy00 😂Sahtekar işi düştü mü yazıyor sadece başka türlü selam dahi vermez çöktüm 500 lirasına yol verdim yazıp duruyo bi şeyler bakmıyorum
O zaman beni serinlet Ahmet teleferikdeBen artık tenerifeliyim şükürler olsun
Tebrikler kardesimSağlam analiz verdim biz biliriz işleri dost enişte gibi ilk yari var oynamak
Hey maşallah tebrikler dost o zaman sağlam yakalamissinSağlam analiz verdim biz biliriz işleri dost enişte gibi ilk yari var oynamak
İşte para benim olsa abi sadece analiz verdim olsa zaten gelmez puahahO zaman beni serinlet Ahmet teleferikde
Kime verdin analiziİşte para benim olsa abi sadece analiz verdim olsa zaten gelmez puahah
EywHey maşallah tebrikler dost o zaman sağlam yakalamissin