Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti sulo52 | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,587
100,142
113
500 onu sarsmaz bi masa penisine 50bin eğiliyor.Parlak gelde çıkar vur masaya ne diyor bu güllü @yummy00 😂
Hee sonra bana çektiği paraları atıyor nispet yapıyo kendince bi insan hiç mi kaybetmez diye cevap vermedim istediği makarayı yapamadı bekledi para isteyim diye de alamadı istediğini amcuk topsakallısı 😂 5 parasız kalmıştır yine

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,651
10,965
113
Hee sonra bana çektiği paraları atıyor nispet yapıyo kendince bi insan hiç mi kaybetmez diye cevap vermedim istediği makarayı yapamadı bekledi para isteyim diye de alamadı istediğini amcuk topsakallısı 😂 5 parasız kalmıştır yine
O parlak para çekiyor diye mi foruma damlamıyor la.Allahın varsa çıkarır vurursun masaya Umut efendi 😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,349
62,939
113
Umuta bak hele.eskiden böyle deildi la o hiç yakışmamış.senin istemene gerekmi var direkt atması lazımdı eski dostumuzdu

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,086
11,213
113
Adamdır enişte yummy tam benim kafadan oda kirik herkese laf sayıyor tek farkımız o banlanmiyor

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,651
10,965
113
Umuta bak hele.eskiden böyle deildi la o hiç yakışmamış.senin istemene gerekmi var direkt atması lazımdı eski dostumuzdu
Yumuşak yummy en son 10 martta iyilik akımına yazmış dayı.Atı alan Üsküdar’ı geçmiş haberimiz yok.O parlak 250K vurmuşturda haftaya damlar sigara diye çarpar bizi 😂

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,587
100,142
113
Kaç kere yazıyorum cevap vermiyor bana sunu yap bunu yap kendi işi düştüğü zaman hemen yapacaksın en son 500 attırmıs benim trx e işte s a git dedim kuklamıyız biz sana göre hareket edicez biz bi şey yazınca cevap yok onun üstüne oda işte 20-30 çekmiş onları attı bana da çok şeyimde

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,791
1,671
113
su molasi verdiler ronaldo çok bencil bir oyuncu yanindaki adama pas verse golu atıyor pas vermedi kendi vurdu kalecinin ustune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...