- 1,837
- 1,317
- 113
Sivas'ın penaltısını yiyolar fenerinkini yiyolar gsnin penaltısını yiyen bi hakem görmedim su yaşa kadar olduysa belki 1-2 olay olmuşturHaha valla reis bende senin gibi şeffaf olmam gerekirse haklısın birşeyler dönüyor
Sivas'ın penaltısını yiyolar fenerinkini yiyolar gsnin penaltısını yiyen bi hakem görmedim su yaşa kadar olduysa belki 1-2 olay olmuşturHaha valla reis bende senin gibi şeffaf olmam gerekirse haklısın birşeyler dönüyor
Reis biraz abartın gibi çok penaltısı yendi gs ninde zamanındaSivas'ın penaltısını yiyolar fenerinkini yiyolar gsnin penaltısını yiyen bi hakem görmedim su yaşa kadar olduysa belki 1-2 olay olmuştur
Mes sizi de şampiyon yapmazlar heyecanlanma benceBaşka takımlara yapılan haksızlıkları görmezden gelip kendi takımın yapıldığı zaman ortalığı karıştıranlar gerçekten çok komik![]()
Erken konuşmamak lazım ben illa şampiyonuz demem ama şuan görünen o ki en favori olan takım TrabzonsporMes sizi de şampiyon yapmazlar heyecanlanma bence
Sen fenerliydin dimi küme hattında ki takımların hepsine yenilenSizdeki umuttan istiyorum da olmuyor kankam
eee ne olması gerekiyor şimdiSen fenerliydin dimi küme hattında ki takımların hepsine yenilen![]()
Erken konuşmaman gerektiğini öğrenmen gerekiyor kardeşimeee ne olması gerekiyor şimdi
ligin ortasında bunu sen mi diyorsunErken konuşmaman gerektiğini öğrenmen gerekiyor kardeşim
Benim ne dediğim üstte yazıyor okuyabilirsinligin ortasında bunu sen mi diyorsun![]()