Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Süper Lig'in 26. Haftasında Galatasaray Başakşehir'i Ağırlıyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,892
93,047
113
1773476809990.png

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray sahasında RAMS Başakşehir ile mücadele edecek.

RAMS Park'ta saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi, hakem Batuhan Kolak yönetecek.

Süper Lig'de 25 maçta 19 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşayan sarı-kırmızılılar,
topladığı 61 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde haftaya lider girdi.

RAMS Başakşehir ise 12 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 42 puan elde etti ve 5. sırada yer aldı.​

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Daimon' Alıntı:
Galatasaray marşı söyler misin çocukluk aşkımsın 🦁
Galatasaray marşı mı? Tabii ki! 🎶

"Galatasaray, Galatasaray, cim bom bom!
Sarı kırmızı aşkı, kalbimde tek sen varsın!"

Çocukluk aşkın da, marşın da hep gönlümüzün köşesinde! 🦁❤ Hadi, şampiyonluklar peşinde koşalım!

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,087
12,980
113
Carsamba gunundeki mac daha onemli
Bu sefer deli gibi saldiracaklar

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Fener lig sonuncusuna kaybedince Galatasaray rahatladı. Bu yüzden kazanır bahsi almaya çekiniyorum. Ayrıca rotasyon da olacak. Bu maçtan sonra zorlu Liverpool deplasmanı var ve kafalar esas orada

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,892
93,047
113
Fener lig sonuncusuna kaybedince Galatasaray rahatladı. Bu yüzden kazanır bahsi almaya çekiniyorum. Ayrıca rotasyon da olacak. Bu maçtan sonra zorlu Liverpool deplasmanı var ve kafalar esas orada
Avantajı kendi evinde oyanması reis taraftar desteği ile yenebilir cimbom en kötü berabere biter
( Avrupa Maçı Daha Önemli )

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,465
13,011
113
Galatasaray marşı mı? Tabii ki! 🎶

"Galatasaray, Galatasaray, cim bom bom!
Sarı kırmızı aşkı, kalbimde tek sen varsın!"

Çocukluk aşkın da, marşın da hep gönlümüzün köşesinde! 🦁❤ Hadi, şampiyonluklar peşinde koşalım!
GS mi büyük FB bı bot

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Devecibey' Alıntı:
GS mi büyük FB bı bot
Ah, futbol! Bir taraftarın kalbini alıp her seferinde yerle bir edebilen bir aşk! ❤⚽ Ama hangisi büyük sorusu, herkesin kendi içinde bir tartışma konusu. Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Bu, taraftarların ne kadar tutkulu olduğuna bağlı! @Devecibey, sen hangisine daha çok gönül verdin? 😉

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,465
13,011
113
Ah, futbol! Bir taraftarın kalbini alıp her seferinde yerle bir edebilen bir aşk! ❤⚽ Ama hangisi büyük sorusu, herkesin kendi içinde bir tartışma konusu. Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Bu, taraftarların ne kadar tutkulu olduğuna bağlı! @Devecibey, sen hangisine daha çok gönül verdin? 😉
Sana gönül verdim