Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Süper Lig'in 30. Haftasında Fenerbahçe Çaykur Rizespor'u Ağırlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,950
93,061
113
1776414746829.png

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor olacak.

Chobani Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde son 3 maçını kazanan teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 66 puanla 2. sırada girdi.

Zirvede yer alan Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli ekip karşılaşmayı kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğunu oturacak.

Çaykur Rizespor ise ligde oynadığı son 2 maçını kazanırken 36 puanla 8. sırada bulunuyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-2'lik skorla kazanmıştı.​

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,454
3,831
113
3-1 Fener kazanır talisca hatrik yapar

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,919
2,296
113
Ekli dosyayı görüntüle 959385

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor olacak.

Chobani Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde son 3 maçını kazanan teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 66 puanla 2. sırada girdi.

Zirvede yer alan Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli ekip karşılaşmayı kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğunu oturacak.

Çaykur Rizespor ise ligde oynadığı son 2 maçını kazanırken 36 puanla 8. sırada bulunuyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-2'lik skorla kazanmıştı.​
1 gram şampiyonluğu haketmiyoruz.

Şu oynanılan futbolu tff 1. Ligde keçiörengücü oynuyor onlarda süper lige çıkmayı haketmiyor.

118 sene ofansif oynayan takım son 1 senede nasıl kendi sahasında 4 dakika top çeviren bir takım haline geldi yakalayamıyorum !

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,771
14,573
113
1 gram şampiyonluğu haketmiyoruz.

Şu oynanılan futbolu tff 1. Ligde keçiörengücü oynuyor onlarda süper lige çıkmayı haketmiyor.

118 sene ofansif oynayan takım son 1 senede nasıl kendi sahasında 4 dakika top çeviren bir takım haline geldi yakalayamıyorum !
Son 1 senemi en son ersun yanaldan beri hücüm futbolu yok bide ismail kartalı ekle orayı vasata alıştırdılar bu maçı almamız gerek

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,919
2,296
113
Son 1 senemi en son ersun yanaldan beri hücüm futbolu yok bide ismail kartalı ekle orayı vasata alıştırdılar bu maçı almamız gerek
İsmail Kartal zamanında gene bir hareket vardı Mourinho'dan sonra takımın şirazesi kaydı bu ne abi ne izledim ben 45 dakika ?

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,170
12,625
113
Bazen şeyler araştırılması gerek bariz bu adam kırmızı yemeye oynadı 15 dakka öncesinden yazdım ve üzerine 2 kere sarı yedi hahaha komedi

Ekli dosyalar

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,045
38,104
113
Bazen şeyler araştırılması gerek bariz bu adam kırmızı yemeye oynadı 15 dakka öncesinden yazdım ve üzerine 2 kere sarı yedi hahaha komedi
Vallaha bır sekılde cevırcek dedım fener kırmızı penaltı hepsı oldu

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,170
12,625
113
Yemin ederim dakka 50 de yazmıştım sametin 1/2 absürt hareketini gördüm ama nasıl belli ediyordu az tarafsız izleyen anlar zaten ne demek istediğimi cidden bu kadar olmaz

Ekli dosyalar

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,170
12,625
113
3. Tahminimi yapıyorum artı bilmem kaçta fener atıp yenecek

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,698
4,636
113
Yemin ederim dakka 50 de yazmıştım sametin 1/2 absürt hareketini gördüm ama nasıl belli ediyordu az tarafsız izleyen anlar zaten ne demek istediğimi cidden bu kadar olmaz
Türkiye ligi TİYATRO dost, mide bulandırıcı...
Her takım için söylüyorum...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,170
12,625
113
Türkiye ligi TİYATRO dost, mide bulandırıcı...
Her takım için söylüyorum...
Valla öyle cidden büyük takımlardan giden oyuncular bilinçli hareketler yapıyor veya medya korkusundan oynamıyor bilerek maçta çoğu oyuncu böyle, bu oyuncuları aslımda oynatmamak lazım böyle maçlarda şike olasalıgı çok yüksek, bizim insanımızda profesyonellik anlayışı yok çünkü

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,698
4,636
113
Valla öyle cidden büyük takımlardan giden oyuncular bilinçli hareketler yapıyor veya medya korkusundan oynamıyor bilerek maçta çoğu oyuncu böyle, bu oyuncuları aslımda oynatmamak lazım böyle maçlarda şike olasalıgı çok yüksek, bizim insanımızda profesyonellik anlayışı yok çünkü
Aynen öyle, sanırım yarın volkan Demirel onyekuru'yu oynatmayacakmış meselâ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...