- 2,601
- 1,748
- 113
Rize sondakika neler var nelerKeşke GS geçen haftalarda yenip şampiyonluğu garantileseydi . Böylesi daha çok koyuyor bana . Lig sonuncusu karagumruge verdigimiz 3 puan aklına geldikçe sinir kirizi geçiriyorum
Rize sondakika neler var nelerKeşke GS geçen haftalarda yenip şampiyonluğu garantileseydi . Böylesi daha çok koyuyor bana . Lig sonuncusu karagumruge verdigimiz 3 puan aklına geldikçe sinir kirizi geçiriyorum
Tm işte diyorum ya kerem demirbay verir maçıHaftaya gs paşa ile baba
Fener eyüp ile son hafta senin dediğin zirto eyüp te zatenTm işte diyorum ya kerem demirbay verir maçı
Aynen bildiğin buram buram tassssssak geçiyorlar lan hep kritik maçlarda saçma saçma oyun yapıyorlar ya böyle Gs nin en büyük özelliği yürekleri ağıza getirmek Gsliyim ama nefret ediyorum bu takımın su huyundanbu gs bizimle taşşak mı geçiyor arkadaş
bilerek atmıyorlar
Hee eyupte demi doğru ya :dddFener eyüp ile son hafta senin dediğin zirto eyüp te zaten
takımda ruh yok5 dk uzatma vermis gol yemissin hala sallana sallana top yapıyolar buyuk ihtinalle 2 den 1 oynadılarEvi arabayiipotek ettirin GS;1.5 üstüne basin
bu maçı kazanıp şampiyonluğu ilan etmeyeceklerse zaten olmasınlar fenerbahçe olsun böyle şampiyonluğa sevinmemAynen bildiğin buram buram tassssssak geçiyorlar lan hep kritik maçlarda saçma saçma oyun yapıyorlar ya böyle Gs nin en büyük özelliği yürekleri ağıza getirmek Gsliyim ama nefret ediyorum bu takımın su huyundan
Bende öyle düşünüyorumtakımda ruh yok5 dk uzatma vermis gol yemissin hala sallana sallana top yapıyolar buyuk ihtinalle 2 den 1 oynadılar
Kafayı siyirtcak derecede gol kafayı siyirtcak derecede bir maç sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum şampiyon olamazsa yazıklar olsun ya Ah GS.bu maçı kazanıp şampiyonluğu ilan etmeyeceklerse zaten olmasınlar fenerbahçe olsun böyle şampiyonluğa sevinmem
Çoktan gitmesi lazımdı daha iyi hoca olsaydı GS şuan belkide Arsenal ile şampiyonluk maçı yapıyordu .Bu okan nasil hoca oldunu 2 mactada gosterdi bize samsunda sampiyon olsa kalcaktı ama artık kalaamaz
Gsnin başına gelen sabirden sonraki en kazma adamŞampiyon olsak bile Okan SG gidecek bu takımdan okandan hoca olmaz su takımı evinde yen bi zahmet