- 3,775
- 1,014
- 113
Kanka yanlış anlamada böyle sürekli kupon alırsan kasa yükselmez ki biraz sabırlı olman lazimUgrasmadan tek attim bol sans.bu arada futbola hic bakmadim
Kanka yanlış anlamada böyle sürekli kupon alırsan kasa yükselmez ki biraz sabırlı olman lazimUgrasmadan tek attim bol sans.bu arada futbola hic bakmadim
Aga totemine hastayim sana ciksada bi roll yap izleyelimbiz burdayizzzz gelecek tabiii![]()
başkan bitti o won artıkFutbolda iyiymis 3 mac gelmis.barca macinda gol olmazsa son anda geliyo
adamsin gardaşım ınşallah direk zaten biliyosunAga totemine hastayim sana ciksada bi roll yap izleyelim![]()
Kardes sabahin koru olmus kimseyi bekletmek istemiyorum.kismetse olurKanka yanlış anlamada böyle sürekli kupon alırsan kasa yükselmez ki biraz sabırlı olman lazim
Agzina saglik hic bakmadim kupona az once baktim sadece oda barca maci kalmisti@surgun57 wooonnn futbol reis![]()
Bu adam mac veriyorsa bi bakın vardır bi bildiğiBrezilya-Belcika @surgun57 bu maç ilk yarı 1,5 üst bunu değerlendirebilir dün 1.95 oranı var Belçika hep ilk yarıdan atiyor
Yazar yazmaz bitti tamamdır wonLeverkusen 2-2 ama dk. 50, bir sıkıntı olmaz değil mi la?