- 80,979
- 54,137
- 113
Geliyormus 21 24 kismet diyelim dost yapacak bisey yok gecmis olsunGeldi kafayı yeme diğer maç geliyor. Diğer maça oynasam 13 k fazla para veriyordu
Geliyormus 21 24 kismet diyelim dost yapacak bisey yok gecmis olsunGeldi kafayı yeme diğer maç geliyor. Diğer maça oynasam 13 k fazla para veriyordu
Kotex sızdırmaz dost gözümüzle gördük daha önce ondan yaptı seriyiEv kotex kullanıyormuş enişte
İlk macın kasayı komple bastın mı müdürAynı ligde diğer düşündüğüm 2 takımda geldi arada kalıp buna verdim salak gibi
Vay ak yav21 25 diğeri de 20 25 yendi![]()
Kötü gitti abi sağlık olsun diyoruz da nereye kadarBöyle maç yok 2 kere 7 seri yemek.nedir birde favori
Diğerine niye oynamadın keşke oyna oynamadın @Suskun198821 25 diğeri de 20 25 yendi![]()
Saglık kalmadı dost yedı bitirdi bizi maddi maneviKötü gitti abi sağlık olsun diyoruz da nereye kadar
Ya o maç sıkıntılı diye buna yöneldim. 0 4 seri ile başladı şimdi deDiğerine niye oynamadın keşke oyna oynamadın @Suskun1988
Öyle sen naptın bi ara iyiydi arkadan mağlubiyet serisi mi başladıSaglık kalmadı dost yedı bitirdi bizi maddi manevi
Maci alir simdi orusplarYa o maç sıkıntılı diye buna yöneldim. 0 4 seri ile başladı şimdi de
Yani ne demeli ki0.6 seri yapsı şerefsizler
Dörtyüzleri gördük şuan yüzkırk borç var uslu duramadıkÖyle sen naptın bi ara iyiydi arkadan mağlubiyet serisi mi başladı
Sen 50 50 basmaya mı başladın ne güzel kontrollü gidiyordun olacağı o sonunda işteDörtyüzleri gördük şuan yüzkırk borç var uslu duramadık