- 12,816
- 9,293
- 113
Gelecekk
Gelecekk
Ahah tebrikTeşekkürler arkadaslar şükür yaw
tertemiz geldi heHarbi iyi heyecan oldu
Uyar dost farketmez 1 2 adim gider dagitiriz@butragueno kişi sayısı fazla o yüzden sana 500 atayimda konuda arkadaşlara roll yapsan olurmu
Çöpe atsan daha iyi bizim için:\@butragueno kişi sayısı fazla o yüzden sana 500 atayimda konuda arkadaşlara roll yapsan olurmu
Uygundur tabi@butragueno kişi sayısı fazla o yüzden sana 500 atayimda konuda arkadaşlara roll yapsan olurmu
Kes sadece izleÇöpe atsan daha iyi bizim için:\
En uygun u o olur gerçi siz bilirsiniz 3 4 kisiye verecektim ama kisi sayısı fazla ayıp olmasın kalanlara. Sadece burada yorumu olan kişiler için olsun. Yada 4 kisiye göndereyim siz bilirsinizUyar dost farketmez 1 2 adim gider dagitiriz
Seç kafana göre gönder kral kimse darilmasinEn uygun u o olur gerçi siz bilirsiniz 3 4 kisiye verecektim ama kisi sayısı fazla ayıp olmasın kalanlara. Sadece burada yorumu olan kişiler için olsun. Yada 4 kisiye göndereyim siz bilirsiniz
Söz bi kere çıkmış ağızdan dökülmüş klavyelere o yüzden olucağo varsa öylede olur saplasın butraEn uygun u o olur gerçi siz bilirsiniz 3 4 kisiye verecektim ama kisi sayısı fazla ayıp olmasın kalanlara. Sadece burada yorumu olan kişiler için olsun. Yada 4 kisiye göndereyim siz bilirsiniz
Hepsi uyar dost bastan olanlara ya roll ya sec at farketmezEn uygun u o olur gerçi siz bilirsiniz 3 4 kisiye verecektim ama kisi sayısı fazla ayıp olmasın kalanlara. Sadece burada yorumu olan kişiler için olsun. Yada 4 kisiye göndereyim siz bilirsiniz
Ev aldı maciMaçta Bi bitmedi arkadaş bakiye yansisada çeksek![]()