Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Taahhüt Bitmesine Turkcell 40 Gün Kaldı Yaşananlar Hk.

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
Beyler taahhüt bitmesine türkcell 40 gün kaldı aradılar size özel teklif ayağa devam edin dediler öyle bi diyorki sanki devam etmek zorundayım beyler istanbulda yaşıyorum merkezde sizce türk telekoma geçsem daha iyi olmazmı görüşleriniz benim için önemli.

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,178
3,715
113
Türk telekom sıkıntı,çekmıyor bazı yerlerde.
fıyat uygunsa turkcell devam et.

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,789
3,937
113
Beyler taahhüt bitmesine türkcell 40 gün kaldı aradılar size özel teklif ayağa devam edin dediler öyle bi diyorki sanki devam etmek zorundayım beyler istanbulda yaşıyorum merkezde sizce türk telekoma geçsem daha iyi olmazmı görüşleriniz benim için önemli.
vodafone ge.ç en iyisi o

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,858
3,266
113
Dost aynısı bende de oldu Turkcell diğerlerine göre aşırı pahalı yenileme bence

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
En iyisi bimcell dene ve farkı gör dosf o da Türk Telekom.altyapisi çekmiyor diyenlere inanma on numara

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,573
23,392
113
Türk Telekom rezil ötesi rezil . Pahalı ama Turkcell yine en iyisi

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,210
2,980
113
Tüm operatörleri denedim kral turkcelden gerisi yalan çekim gücü konusunda diğerlerine göre pahalı biraz ama 60 gb 700 lira falan turkcele göre iyi fiyat vermişler sana

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,209
6,287
113
En ucuzu hangisiyse ona geç sanki dağdamı yaşıyon cekmiyecek hepsi aynı bok bari az para verirsin

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
217
63
60 gb 700 tl 2000 dk sms felan reis nası snce
Türk telekom kullanyrm bazı yerlerde cekmıyo ama diğerlerine göre biraz daha uygun fiyatlndrmlrı var suan kullandım tarife 100 gb ıntrnt knsma sms sınırsız ayrıca whtsap youtube bı kac uygulmada var ınt yemeyen

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,789
3,937
113
1 yıl vodafone'da çalıştım bölge müdürleri dahil vodafone en iyisi diyen bi seni gördüm aw
turkcel ful kazık pahalı . turkteleok en yavası. vodafone en uygunu ıyısı su an ben senelerdır kullanırım

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
4,031
113
Hangisinde kazı kazan salla kazan sil süpür yala yut gibi şeyler varsa ona geç