- 41,690
- 32,664
- 113
Eline sağlık haso o puşt şuanda hesap açmış bu konuya bakıyordur eminim. AhsjdjdSus sus Multi şikayet ettim az önce banlattım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir iki sayfa geride vebale girdik yine
Eline sağlık haso o puşt şuanda hesap açmış bu konuya bakıyordur eminim. AhsjdjdSus sus Multi şikayet ettim az önce banlattım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir iki sayfa geride vebale girdik yine
Favori ile ne veriyorEn iyi ihtimal bu Ekli dosyayı görüntüle 981863
İlk kez böyle birşey yaptım kendimi Metin gibi hissediyorum aynen az sonra gelir biryerde bana küfür eder mutlaka 😂😂Eline sağlık haso o puşt şuanda hesap açmış bu konuya bakıyordur eminim. Ahsjdjd
6. Ayak yazdıklarımızdan düşük yüzdeki gelmesi kazım
5-6 kaldı 5 gelirse bi umut varKac ayak kaldi ne durumdayiz
50 yaşında adamsın. Herkese abimsin demeye utanmıyor musunAbimsin
Bol sans sanadaSon ayak 13 gelirse boşuna bıraktık amk bizde Ekli dosyayı görüntüle 981887
Simdi yatiyoruzKac ayak kaldi ne durumdayiz
Sende benim abimsin herkes benim abim50 yaşında adamsın. Herkese abimsin demeye utanmıyor musun
Bu ayak tek at miSimdi yatiyoruz
3 yaş büyüğüm senden ama haddini bilen , delikanlı, efendi herkes benim için abidir 👊🏻Sende benim abimsin herkes benim abim
Gelir hacı senin kiSimdi yatiyoruz
Bu özelliklerin hiç biri yok bende ben bohçamı hazırlayıp köyüme emineme gidiyorum3 yaş büyüğüm senden ama haddini bilen , delikanlı, efendi herkes benim için abidir 👊🏻