- 22,206
- 18,717
- 113
76bindir o76 milyar mı o kadar tevzii olmaz tek başına bilse maksimum alacağı 10 mılyon o, da maksimum
76bindir o76 milyar mı o kadar tevzii olmaz tek başına bilse maksimum alacağı 10 mılyon o, da maksimum
40 tl kalmisti hesabimda gecen yaz baktim at yarisi oynaniyo tjkya attim parayi hic anlamam atlari tanimam salladim. Gece bi baktim 76 bin bakiye yaziyo atcam birazdan kuponu bulayimEşek gelmişse olabilir
Misli olmadan 115k verdiğini biliyorumAt yarisindan anlayanlara soruyorum hic 3 misli 4lü ganyan kuponundan 76 milyar kazanani gordunuz mu 😅 kupon bedeli 40 tl
Sen uçtun milyar dedin jwhw76 k beyler ucmayin 😅
6 ganyan ile 4 lü ganyanın alakası yok ikisin havuzu farklıOynadigim gun 6liyi sadece bir kisi bulmustu muhtemelen kimse bulmasa bizim para daha da artardi pek anlamam
kaç üst oynadın bol şans@snnemre Ile ortak kuponumuz iyi bi miktar verirse kendi payimdan bisiler yaparizEkli dosyayı görüntüle 981789Ekli dosyayı görüntüle 981790
Tjk ana sitesi kapandi mi bulamadim siteyi ordan oynamistim6 ganyan ile 4 lü ganyanın alakası yok ikisin havuzu farklı
Uğraşma dost kimse gerçekliğini sorgulamıyor zatenTjk ana sitesi kapandi mi bulamadim siteyi ordan oynamistim
Açık dostumTjk ana sitesi kapandi mi bulamadim siteyi ordan oynamistim
5.5 üstkaç üst oynadın bol şans
Bol şanslar@snnemre Ile ortak kuponumuz iyi bi miktar verirse kendi payimdan bisiler yaparizEkli dosyayı görüntüle 981789Ekli dosyayı görüntüle 981790
Link?Açık dostum
Doğrudur4 6 10 11 lazım bize dimi
Eet4 6 10 11 lazım bize dimi