- 8,346
- 1,113
- 113
O kadar vermez versin kardesimiz kazansin10/12 k mı 😂😂😂😂😂 70-80 üst para yazar total dağıtma bakar mısın bi ?
O kadar vermez versin kardesimiz kazansin10/12 k mı 😂😂😂😂😂 70-80 üst para yazar total dağıtma bakar mısın bi ?
Yerinde gördüm konuştuk çok Efendi adam amaGökhan kocakaya bu yeteneksizlikle amerikada at binmeye çalışıyor zavallı herif
Bro bu en dandik balıkçı yahu aç kere kasami yok etti oe oyun.bunu boşver aynı bu tarz hot tuna diye bı oyun var onu dene başka zaman ama ufak beylerle dene oyunu keşfet.ben sevdim onu oynuyorum artikHic odemedi agir zarar varEkli dosyayı görüntüle 981823
Nerdesin sen tirrekBol şanslar abi
Valla ağır hasar verdi bana slot görmesem daha iyi bi müddetBro bu en dandik balıkçı yahu aç kere kasami yok etti oe oyun.bunu boşver aynı bu tarz hot tuna diye bı oyun var onu dene başka zaman ama ufak beylerle dene oyunu keşfet.ben sevdim onu oynuyorum artik
Bayağı da biniyordu.buvara takip edemiyorum ama bibara çok biniyorfu 4 5 yarış bindiği günleri gordumGökhan kocakaya bu yeteneksizlikle amerikada at binmeye çalışıyor zavallı herif
Sür direk favoriAbimsin i tek atmışsın büyük risk inş gelir takipteyim
Geçmiş olsun.bak 3 5 lira betle dene gidip böyle 150 lira ile girme.oyunun adını unutursan Tuna nehrinden aklına gelsin hot tuna oyunun adiValla ağır hasar verdi bana slot görmesem daha iyi bi müddet
Bayram var dostum işler yoğun anca girebiliyorum iyi bayramlarNerdesin sen tirrek
Kendinden mahrum bırakma bizi şuan duşta ağlıyorum ouahahBayram var dostum işler yoğun anca girebiliyorum iyi bayramlar
tek ağır favori10/12 k mı 😂😂😂😂😂 70-80 üst para yazar total dağıtma bakar mısın bi ?
Ağlama dayanamamKendinden mahrum bırakma bizi şuan duşta ağlıyorum ouahah
Farkettim hıyar çıktı spikerBu nasıl spiker la bi 1 dio bı Kadıköy ağası dio jsjsjsj
Cuman Mübarek olucak demiAğlama dayanamam
En iyi ihtimal de bile 10k verir abitek ağır favori
Maalesef çok geç artıkAğlama dayanamam
70-80k dedi arkadaş ona söyledimEn iyi ihtimal de bile 10k verir abi