- 24,628
- 25,950
- 113
Yok 6 lım ne verirden baktım70-80k dedi arkadaş ona söyledim
Yok 6 lım ne verirden baktım70-80k dedi arkadaş ona söyledim
30 binden aşağısını kabuletmiyyoruz ama önce tutturmak lazımEn iyi ihtimal de bile 10k verir abi
Ağır favorinin tek rakibi Arden tuna galopları iyi atın görüntüsü falan iyi ikili alınır aslındaEn iyi ihtimal de bile 10k verir abi
Ben tutacak gibi hissediyorum niyeyse30 binden aşağısını kabuletmiyyoruz ama önce tutturmak lazım
aaaaaajajahahhahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaaaahahaahİhii hihigiii digidik digidik digidik @emirsavas bol sans
bende bayram harclıgı alacakmış gibi hissediyorum niyeyse , şaka bi yana tek yazdıgın koşu korkutuyor beni ama %55 agf o at inş gelirBen tutacak gibi hissediyorum niyeyse
İnşallah ustaBen tutacak gibi hissediyorum niyeyse
Manyakmisin kardeşim az yazmışsın daha çok yazaaaaaajajahahhahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaaaahahaah
Kimin multisisin knkbende bayram harclıgı alacakmış gibi hissediyorum niyeyse , şaka bi yana tek yazdıgın koşu korkutuyor beni ama %55 agf o at inş gelir
Kupon bedeli 3.8k zaten ve 2 kisi ortak kupon 15k uzeri vermezse dagitim olmazbende bayram harclıgı alacakmış gibi hissediyorum niyeyse , şaka bi yana tek yazdıgın koşu korkutuyor beni ama %55 agf o at inş gelir
Kanuni Sultan Süleyman mi kiKimin multisisin knk
dur karıstırma 00:00da bann acılıyorKimin multisisin knk
Bizene kardeşim 10 verirse 5k dağıt kalanı ile yeni kupon yap o gelirse dağıtım yapmazsınKupon bedeli 3.8k zaten ve 2 kisi ortak kupon 15k uzeri vermezse dagitim olmaz
50k versin öyle dagıtırsın zaten reisKupon bedeli 3.8k zaten ve 2 kisi ortak kupon 15k uzeri vermezse dagitim olmaz
Sen kim olduğunu söyle knkdur karıstırma 00:00da bann acılıyorbayram bonusları takip edelim dedik
Kanunun multisimiKanuni Sultan Süleyman mi ki
Parasini yemedigim kisi parami yiyemez kardesimmmmBizene kardeşim 10 verirse 5k dağıt kalanı ile yeni kupon yap o gelirse dağıtım yapmazsın