- 24,452
- 25,707
- 113
Bilemem kiKanunun multisimi
Bilemem kiKanunun multisimi
Kina alacak Kadar oldu kardesimkaç paramız oldu tahirim
He seni severim kanuni olsan bildirecektir ama şimdiye seni bildirmişlerdir keşke demiyeydinzenginolacaz kardom bu nickim , saçma sapan bann yedim
gelsin de bi sonra çökeriz bi şekildeKupon bedeli 3.8k zaten ve 2 kisi ortak kupon 15k uzeri vermezse dagitim olmaz
O olsa hemen patlatirdim hiyariBilemem ki
sen sordun adama sakin sakin takılıyordu burada 😅He seni severim kanuni olsan bildirecektir ama şimdiye seni bildirmişlerdir keşke demiyeydin
Ne bilim adamda açık etmiyeydi ama Multi muhabbeti olmasa formda cokniyi olacaksen sordun adama sakin sakin takılıyordu burada 😅
Abi sanki kredi cekmiyordun en son sen genemi çekmeye basladin100k zarar var zarara ortak olmak isteyen varmi Ekli dosyayı görüntüle 981867
kanuni şu dagıtım yapıp paralarıl geri isteyenmiHe seni severim kanuni olsan bildirecektir ama şimdiye seni bildirmişlerdir keşke demiyeydin
kanka geçmiş olsun kazanıp kaybettiysen çok sorun yok ama borçlandıysan sorun var100k zarar var zarara ortak olmak isteyen varmi Ekli dosyayı görüntüle 981867
He o çok değişik biri amakanuni şu dagıtım yapıp paralarıl geri isteyenmi![]()
Yok Kumar kazanci kredi ye hayatta bulasmamAbi sanki kredi cekmiyordun en son sen genemi çekmeye basladin
o var bide fatih var değişik , hı bide rollerin değişmez para alanı hakan var , geçen 100k vurmuş herhalde ortalıkta yokHe o çok değişik biri ama
Yok kazanc Dan kayip sukurkanka geçmiş olsun kazanıp kaybettiysen çok sorun yok ama borçlandıysan sorun var
Aman abi ev yıkar ha çok illet birseyYok Kumar kazanci kredi ye hayatta bulasmam
He o zaman ortağızYok kazanc Dan kayip sukur
Maşallah Ayn kral ozetlemissin formuo var bide fatih var değişik , hı bide rollerin değişmez para alanı hakan var , geçen 100k vurmuş herhalde ortalıkta yok![]()
50k olayim o zaman hwhwHe o zaman ortağız
Ege at 50 önce ortak ol kupona sonra puahahHe o zaman ortağız