Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1+1 Hedef 5-6-7-8K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,517
36,999
113
En son ne zaman ağladım bilmiyorum para için ağlayamam da sponsor için üzüldüm
Para için değil tahirim kaybetme alışkanlığı için yoksa para hep gelip gidiyor sen hiç yarım sayıyla paso yattınmı veya paso tek golle son 10 kupon bende öyle tam umut veriyor sonra eline veriyor gidiyor kazanma serisi lazım

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,103
27,366
113
Para için değil tahirim kaybetme alışkanlığı için yoksa para hep gelip gidiyor sen hiç yarım sayıyla paso yattınmı veya paso tek golle son 10 kupon bende öyle tam umut veriyor sonra eline veriyor gidiyor kazanma serisi lazım
İkisini de tattım 10 kupon full kazanıp all in diyip düşük oranda yatmak en koyanı ilk kuponda n yatana üzülmem de hedefin sonun da koyuyor

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,103
27,366
113
Sabah 2li Çin kombine gayet tatlı duruyorken hadi Endonezya da olsun Müslüman ülke dedik . Ateist Çin tuttu Müslüman endo yattı . Şansımızı seveyim
Bu mantıklı Suudi Arabistan - Arjantini yener ki yendi dünya kupasında 2 elham 3 kulhü ya maçı bitirdiler

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,948
24,755
113
Bu mantıklı Suudi Arabistan - Arjantini yener ki yendi dünya kupasında 2 elham 3 kulhü ya maçı bitirdiler
Dk 50 skor 0-3 maç öylece bitti şike yapan Müslüman mı olur dost 🤣 yoksa Arabistan tabi yenemez duayla falan 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...