- 23,987
- 24,971
- 113
Bisey yapma hevesi yokki aga , Balıkesir- Edremit dogma büyüme yüksek ihtimal ölmeFarklı birşey yapalım tahirim o zaman. Nerede yasiyodun sen
Bisey yapma hevesi yokki aga , Balıkesir- Edremit dogma büyüme yüksek ihtimal ölmeFarklı birşey yapalım tahirim o zaman. Nerede yasiyodun sen
Yok la ben 1 üst aldıydım o maça iade oldu ahahah 🤣🤣Geçmiş olsun sanada kanka sayende oldu patladiysan söyle hagdgs
İyi bari kirisalim dicektim borç harç alıp hwhfhdYok la ben 1 üst aldıydım o maça iade oldu ahahah 🤣🤣
Patlak olduğum zaman yazarım ben sana 😝😝İyi bari kirisalim dicektim borç harç alıp hwhfhd
Memleketin güzelmiş en azından kardo havalı.Bisey yapma hevesi yokki aga , Balıkesir- Edremit dogma büyüme yüksek ihtimal ölme
Senin rol açmak zorunda değilsin aga @fearjr1992 açsın artik hwyfdYüreğine sağlık dostum bende yaparım umarım birşeyler🙏
Aga burasıda Edremit in bagcilari sulukule tipi yerleşke az buçuk tahmin etmişindirMemleketin güzelmiş en azından kardo havalı.
Bir de bizimkine bak İstanbul-Bagcilar 😂
Elit semtten bir hatunla tanisiyorum mesela, kız nerede oturuyorsun diye tamam Ağa geçmiş olsun diyom 😂
Yalan atiyon yazmazsın sende benim gibiPatlak olduğum zaman yazarım ben sana 😝😝
Üstünü tamamlarsam bakıcam Tahirim duruma göre😇🙏Senin rol açmak zorunda değilsin aga @fearjr1992 açsın artik hwyfd
Eyv Ağa ayiktim 😂 ben kaçıyorum kardeşim sabah iş var. Gecen güzel olsunAga burasıda Edremit in bagcilari sulukule tipi yerleşke az buçuk tahmin etmişindir![]()
Görüşürüz kardeşim hayırlı gecelerin olsunEyv Ağa ayiktim 😂 ben kaçıyorum kardeşim sabah iş var. Gecen güzel olsun
Hizmet sektörünün yedi ceddine....
Çekim gelince iban isterim agaÜstünü tamamlarsam bakıcam Tahirim duruma göre😇🙏
Tam yazarken😂Çekim gelince iban isterim aga
Olsun bulunsunTam yazarken😂
Kardeşim toplanın gelin yanıma, şerefinize 2kişiye sıkayım hayatınıza renk gelsinFarklı birşey yapalım tahirim o zaman. Nerede yasiyodun sen
Valla Gökkuşağı girse sorun çözülmez gibi agamKardeşim toplanın gelin yanıma, şerefinize 2kişiye sokayım hayatınıza renk gelsin
Tam anlamadım toplanın gelın 2 kısıye sokayım ne demekKardeşim toplanın gelin yanıma, şerefinize 2kişiye sokayım hayatınıza renk gelsin
Şerefsiz gibi de bisi demiş sankiTam anlamadım toplanın gelın 2 kısıye sokayım ne demek
2 kısı oraya kadar muamele gormeye gıdıcek ne anlatmak ıstedı acabaŞerefsiz gibi de bisi demiş sanki