- 39,379
- 33,025
- 113
Ahmet de para bitmez azalır o Trabzon luZor durum şansı bol olsun
Ahmet de para bitmez azalır o Trabzon luZor durum şansı bol olsun
@AnthonyEdwards bu niye kuruluyo la sana 🤣🤣Sıkıntı yok yazdım seni not defterine gün olur devran bize Güler![]()
Sıkıldım aw aylrdur aynı iş aynı şey gecen aydan planlamıstım zaten 1 ay dinlemcemNiye isten ciktin ne oldu
Ben önden giderim rahat olsun herkesSende çık bi aradan araya gitcen
Kim kardesım onlarÇekim ödendi olup 2 saat sonra geldi sızmışlar beklerken
KaybolBen önden giderim rahat olsun herkes
Eyvahhh sinir komsumAhmet de para bitmez azalır o Trabzon lu
Teyzesi güzel demek ki vatanı savunur gibi savunuyorLan yok biriyle karıstırıyor kamil ben teyze lafını hayatımda kullanmamışımdır burda
.Sende çık bi aradan araya gitcen
Anlamadım ki biriyle karıştırdı heralde 🤣@AnthonyEdwards bu niye kuruluyo la sana 🤣🤣
Çok meraklısınKim kardesım onlar
Gizli sponsor olarak konu açıcaklar benden duymuş olmAKim kardesım onlar
Bildiğin isti iste yapıyordun suan çalışmasan ne yapacan bizim gibi forumdan cikmazsinSıkıldım aw aylrdur aynı iş aynı şey gecen aydan planlamıstım zaten 1 ay dinlemcem
ilk zamanlarini hatirlarim rol takipcisiydin iyi yere kapak atmissin simdiPuuahahah kendini mi anlatıyon la ben kimseden para dilenmemişimdir bu forumda benim param da sana geçmiştir senin paran bana geçmemiştir buna emin ol
Sevdim @AnthonyEdwards o kurulma yok ;@AnthonyEdwards bu niye kuruluyo la sana 🤣🤣
Bir kaç planım var güzelinden 3 5 gün dinlenip kendime geleyimBildiğin isti iste yapıyordun suan çalışmasan ne yapacan bizim gibi forumdan cikmazsin
Sen eskiden the bag pp li kardeş değil misin?sen hic karışma birader sana noluyor birbirinizin parasi yemekten birbirinizi yalar olmuşsunuz