- 22,006
- 27,316
- 113
Baba ocağı orası laf söyletmemBüyük britanya demedi iyiki
Baba ocağı orası laf söyletmemBüyük britanya demedi iyiki
Yattığını anladık zaten kardesım sohbette çok aktifsin Skfkwkdfm1.5 adım attık yeter kayıp bonusu kuponuyla gelecektim oda yattı Aq
Suan laftan anlamayan iki ülke abd İsrail ne diyeyim adama senden bahsetmiyoruz diyorum. Başkanı etiket ediyor git diyoruz gitmiyor orucum Kufurde edemiyorumKarışmayayım diyorum da İsrail hakketen ağır oldu, bari İngiltere Fransa yazaydın
Benimde dede ocağı güney Kore dedemin marlyn monreo ile fotoğrafı var internette bile delirirsinBaba ocağı orası laf söyletmem
Kupon tutunca da muhabbet ediyor @tahir1603 kırmızı çizgimizdirYattığını anladık zaten kardesım sohbette çok aktifsin Skfkwkdfm
Cevap vermezseniz giderSuan laftan anlamayan iki ülke abd İsrail ne diyeyim adama senden bahsetmiyoruz diyorum. Başkanı etiket ediyor git diyoruz gitmiyor orucum Kufurde edemiyorum
Klavyede edersen bozulmuyorSuan laftan anlamayan iki ülke abd İsrail ne diyeyim adama senden bahsetmiyoruz diyorum. Başkanı etiket ediyor git diyoruz gitmiyor orucum Kufurde edemiyorum
Yav git önce 100 lirayı 1000 lira yap aqBetjollly den bi kez çekim yapamadan %100 freebet promosunu bitirmişler aq
Tutmuyor kiKupon tutunca da muhabbet ediyor @tahir1603 kırmızı çizgimizdir
Şükür 8. Yatırım sonunda ilk çekimi gece itibariyle gerçekleştirdik lakin bende Bonus alamadımBetjollly den bi kez çekim yapamadan %100 freebet promosunu bitirmişler aq
ben zaten gelmem işim yok konunuzda da benim muhabbetimi gecirmesinler yeterCevap vermezseniz gider
Tutunca dedim zaten dost 🥀😑Tutmuyor ki
6 kez yaptım şimdiye kadar la. Bunu da yaparım. Arada kaybetmek lazım sonra başkan daha bu tarz etkinlik açmayacak aqYav git önce 100 lirayı 1000 lira yap aq
Gelemezsin zaten ban yiyeceksinben zaten gelmem işim yok konunuzda da benim muhabbetimi gecirmesinler yeter
Tutunca da sizlerleyim kardeşimTutunca dedim zaten dost 🥀😑
İçimden neler geçiyor bir bilsenKlavyede edersen bozulmuyor
Hoş sohbetin için teşekkür ederim yolcu. Yolcu Yolunda gerek. Allah'a emanet kardeşim the bagben zaten gelmem işim yok konunuzda da benim muhabbetimi gecirmesinler yeter