- 23,890
- 24,857
- 113
Sponsor @Baskhetci27 sağol aga 2 adım başarılı olursa @Hamzaxaslan 510 @snnemre 510 tl harici yoktur
Bol şans kankamSponsor @Baskhetci27 sağol aga 2 adım başarılı olursa @Hamzaxaslan 510 @snnemre 510 tl harici yoktur
Bol şans Tahir ağa gönlünce olsun inşallah 🙏🏻Sponsor @Baskhetci27 sağol aga 2 adım başarılı olursa @Hamzaxaslan 510 @snnemre 510 tl harici yoktur
dostum yaşar dostum yaşarsa bende yaşarım yaşamazsa ben yine yaşarım bol şanslarSponsor @Baskhetci27 sağol aga 2 adım başarılı olursa @Hamzaxaslan 510 @snnemre 510 tl harici yoktur
PekalaSponsor @Baskhetci27 sağol aga 2 adım başarılı olursa @Hamzaxaslan 510 @snnemre 510 tl harici yoktur
aynasız tahir ayna gibi olasınSponsor @Baskhetci27 sağol aga 2 adım başarılı olursa @Hamzaxaslan 510 @snnemre 510 tl harici yoktur
beynim yandı😁dostum yaşar dostum yaşarsa bende yaşarım yaşamazsa ben yine yaşarım bol şanslar
Bol şans diliyorumSponsor @Baskhetci27 sağol aga 2 adım başarılı olursa @Hamzaxaslan 510 @snnemre 510 tl harici yoktur
Pardon sana da 250 tl aga olursa kusura bakma öyle demiştikPekala
Sende kapkara olasın cingen karaaynasız tahir ayna gibi olasın
Tövbeler 😁Sende kapkara olasın cingen kara
harici kullanım yasaktır 😂Sponsor @Baskhetci27 sağol aga 2 adım başarılı olursa @Hamzaxaslan 510 @snnemre 510 tl harici yoktur
cano hakanla diğeride roll yapacak üstüne alma herkesiPardon sana da 250 tl aga olursa kusura bakma öyle demiştik
Hakan muaf rollden yapamayız zaten sorun yok hwhddcano hakanla diğeride roll yapacak üstüne alma herkesi
ya hakkk bol şanslar