Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,574
30,831
113
Site ismi gizleyerek paylaşın şu kuponlarınızı. Bu hesaba giren kansız orospu evladı konuda site ismi görünce muhtemelen eski mesajlarınıza bakıp varsa çekilişe katıldığınız site kullanıcı adınızı veya ID numaranızı bulup bir şekilde giriyor hesabiniza

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,931
27,145
113
Site ismi gizleyerek paylaşın şu kuponlarınızı. Bu hesaba giren kansız orospu evladı konuda site ismi görünce muhtemelen eski mesajlarınıza bakıp varsa çekilişe katıldığınız site kullanıcı adınızı veya ID numaranızı bulup bir şekilde giriyor hesabiniza
İlk defa başıma geldi valla gerekli yere yazdım dönüşüne bakicam beni siktiret konudakilere ayıp oldu

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,293
5,113
113
Giriyorlar vala aktif oynadığınız sitelerde ya SMS güvenliğini yapın yada 2fa açın bu olay çok oluyor sitelerde güvenlik aktif olmadı mı sorumluğu sana yukluyorlar malesef

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Artık alenen yapıyorlar oclari

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,293
5,113
113
Benimde hiç başıma gelmemişti geçen vbet oynuyordum beni hesaptan attı bir girdim bakiye rulet sifirlamislar 3250 TL hemen SMS güvenliğini aktif ettim sonra çekim içinde SMS güvenliğini devreye soktum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,368
10,157
113
Bu forumdan bi tane khpe giriyor arkadaşlar hayır hiçbir kazancın yok çekemeyeceksin bu kadar mı açsın kumara be şrefsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...