- 64,668
- 35,904
- 113
Eğerki bida uzatma olursa ev yorulur dep alır belki dep yorulup evde alabilir
Başına taş yagmasin ona şükret sen puahaAdamın rolünü takip ettik kaçtı aw adam bir bu kalmıştı başımıza gelmiyen puahah
sonuçBi kere yanlışlıkla 0/1 oynamıştım 36 oran mi ne vardı 2/0 bitmişti
Şükürler olsun puhahsBaşına taş yagmasin ona şükret sen puaha
Siteye borclanabilirim her halukarda hahdhsBu gelirse kasa 3k oluyormu
Sonuç 0 her zaman ki gibi
Bekle ben paranın altında kalacam az kaldiŞükürler olsun puhahs
Düşünsene bide bu uzatmada 7 fark yapıyor kavga çkkıyor maç iptal oluyor kazanıp bide iade alıyon ne sarar kasa 500 diyerekten yeni konu açarızSiteye borclanabilirim her halukarda hahdhs
İns abi ne diycem galeri temizliyorum bugün senin o gün bana oynamıştın ya rol açmıştım abi sende sans yok 4 maça var oynamissin hepsi Yok gelmiş puahhaBekle ben paranın altında kalacam az kaldi
Ulan akın iki dakıka daha bekleyemedin mi aldjskkssjsHepiniz trx gönderin, isi olan okulu olan da beklemesin herkese ulasacagim.
1 tane geldi ole deme puahaİns abi ne diycem galeri temizliyorum bugün senin o gün bana oynamıştın ya rol açmıştım abi sende sans yok 4 maça var oynamissin hepsi Yok gelmiş puahha
@Erhan2121 bu adam iyi rolcu dost abiye bir sans versen neler yaparDostum DM ye baksana
Bol şansSponsor @roberto80 Bir (1) kişi 500 TL
Is attik bir kere 2 kez is atmaktan Allah a sığınırım@Erhan2121 bu adam iyi rolcu dost abiye bir sans versen neler yapar
Baska kim vardi eeeBekle ben paranın altında kalacam az kaldi
Sinyali bile beceremiyoruz ve kardeşim 😂Is attik bir kere 2 kez is atmaktan Allah a sığınırım
Sen dinlenmeyi bilmiyom abi ben bilirim dur ikass bir kere daha iş ayında gelim puahahIs attik bir kere 2 kez is atmaktan Allah a sığınırım