- 9,192
- 6,286
- 113
Oluyoda kanka bizde sans mi varOluyo mu öyle
Oluyoda kanka bizde sans mi varOluyo mu öyle
Bordomavinin gözü çıksın yedi bizi
Olur öyle şeyler takma TahirimBiraz önce 3 adım yaptım sorunsuz burda tekte dalgayı aldık elimize
Oda doğru enişte tahirim 500 ü nasıl üşenmeden gitti siteye yatırdı ben hala o kısımdayımAlışmış adam 50k basmaya 500 ü daha yatırmadan kaybetti zaten
Robertoyu suan dmde parçalıyorlardır 80-100 kişi barriosun mesajı bulamaz seni nasıl görsün@roberto80 badana Esnaf odasına bagis kabul edilir dost
Vardır zaten sitede para ordan bi 500 bastı işte keyfineOda doğru enişte tahirim 500 ü nasıl üşenmeden gitti siteye yatırdı ben hala o kısımdayım
Aga ben zengin değilim sadece borçsuzum hahdhdOda doğru enişte tahirim 500 ü nasıl üşenmeden gitti siteye yatırdı ben hala o kısımdayım
Yok 1 fark bitip yatması gerekiyor kanka bize yakışan odurOluyoda kanka bizde sans mi var
Zengin adamın hali başka olur zaten akşam üstü vali kebabı söyledim yedim dedi valimiz tahir beyVardır zaten sitede para ordan bi 500 bastı işte keyfine
20500 varmis duz cekmek icin yalandan roll yapti isteVardır zaten sitede para ordan bi 500 bastı işte keyfine
Vurgun mu yapmış dost ben tanımıyorum vallaRobertoyu suan dmde parçalıyorlardır 80-100 kişi barriosun mesajı bulamaz seni nasıl görsün
Ülkede borçsuz adam zengin adam borçlu adam delik donlu seher yıldızlı adamdırAga ben zengin değilim sadece borçsuzum hahdhd
Sık dişini maaş geldi kaldıysa diş ağızdaZengin adamın hali başka olur zaten akşam üstü vali kebabı söyledim yedim dedi valimiz tahir bey