- 26,396
- 16,418
- 113
20 30k dolandıranlar giriyo da 2 3 lira için mi utanacakDoğrudur abican peki bu adam bu saatten sonra forma girmeye yüzü olurmu?
20 30k dolandıranlar giriyo da 2 3 lira için mi utanacakDoğrudur abican peki bu adam bu saatten sonra forma girmeye yüzü olurmu?
Haklısın adaş abi20 30k dolandıranlar giriyo da 2 3 lira için mi utanacak
Olur olur elmas sayısına bak artarsa anla ki girmişDoğrudur abican peki bu adam bu saatten sonra forma girmeye yüzü olurmu?
He 2 ay önce falan dedim 1 atayım 500ü dönersin 500 şans parası dedim dönemeyebilirim sadece şans parası at dedi 🤣Valla ne borc alırım ne para isterim ne de borç veririm 1-2 kişi hariç hatta biri iban at dediğinde bile borcsa almiyim derim insanoğlu ödeyemez kendini etmeye gerek yok kanka
Hele takip edim la abi çok iyi akıl ettinOlur olur elmas sayısına bak artarsa anla ki girmiş
Belli bi gün verip donemeyebilirim valla öyle söylediğimde atacak adam zaten atıyor senin gibi hahddwHe 2 ay önce falan dedim 1 atayım 500ü dönersin 500 şans parası dedim dönemeyebilirim sadece şans parası at dedi 🤣
10 bile artsa anlaki girdi1670 varmış yarın kaç olursa girdiğini anlarim
Tmdir avi10 bile artsa anlaki girdi
al o zaman hepsi şans parası olsun demen yok muydu peki 🤣🤣He 2 ay önce falan dedim 1 atayım 500ü dönersin 500 şans parası dedim dönemeyebilirim sadece şans parası at dedi 🤣
Yaptı yapacağını ya bizde altında kalmamaya özen gösteriyoruz tabial o zaman hepsi şans parası olsun demen yok muydu peki 🤣🤣
Yine mi amk 😃
Selamın aleyküm ts-gs maçı kaç kaç bitti yaSponsor @fearjr1992 olursa 1 kişi ödül
2-3 yendik aleykümselam yiğidimSelamın aleyküm ts-gs maçı kaç kaç bitti ya
Valla hiç o kadar kazanamadım kanka. Tahir de ertesi gün döndü hemen sağolsun da. 3 5 kazanıp atıyoruz dostlara işte böyle arada. Bu ara atamadım ama 1k bile çeksem borç ödedim çok sıkıştı artıkal o zaman hepsi şans parası olsun demen yok muydu peki 🤣🤣
Sen nerdesin la senin swinger da dolandırıcı çıkmış PuahahYine mi amk 😃
Vay kardom sen nerdesin yaSelamın aleyküm ts-gs maçı kaç kaç bitti ya
Ben napabilirim bu konudaSen nerdesin la senin swinger da dolandırıcı çıkmış Puahah
Dağıtımcı lazım mıSelamın aleyküm ts-gs maçı kaç kaç bitti ya