- 23,890
- 24,855
- 113
Sağol canım benimBol şans diliyorum
Sağol canım benimBol şans diliyorum
bol sansSponsor @roberto80 eyvallah reis olursa 1 kisi ödül
Eyvallah sağ olasın Bu Arjantin Kadınlar ilk yarı bir gol olur mu ya 2.75 vermiş ufak bir şey salladımSağol aga sen nasılsın
Takip edelim gelsin abi son zamanlarda senden esinlenerek su kalpli emoji atıyorum. Fena sarıyor abiSağol canım benim
Bol şans aga majör lig harici futbol oynamıyorum ben gelir umarım amaEyvallah sağ olasın Bu Arjantin Kadınlar ilk yarı bir gol olur mu ya 2.75 vermiş ufak bir şey salladım
Adamsın omer kardeşimTakip edelim gelsin abi son zamanlarda senden esinlenerek su kalpli emoji atıyorum. Fena sarıyor abi
Kupon yolda abi kazasız biticek umarımAdamsın omer kardeşim
bi ara ödül atmıstım sana tanismis sayilirizTanışıyor muyuz ticaretimiz varmi
Eyvallah sana da bol şans bu maç İlk yarı bir gol gelecek gibi de bakalımBol şans aga majör lig harici futbol oynamıyorum ben gelir umarım ama
Maşallah kardeşim haraca bağlamış gibisin 2 gece de bir sponsor oluyor sanaSponsor @roberto80 eyvallah reis olursa 1 kisi ödül
Hatırlamıyorum hiç de doğrudur herhaldebi ara ödül atmıstım sana tanismis sayiliriz![]()
Bi kere bile istemedim kendisi sagolsun teklif ediyor da karşıdan öyle gözükmesi normal aga bende garipserdimMaşallah kardeşim haraca bağlamış gibisin 2 gece de bir sponsor oluyor sana![]()
Sende sevilmeyecek adam değilsin reis kesesine berekBi kere bile istemedim kendisi sagolsun teklif ediyor da karşıdan öyle gözükmesi normal aga bende garipserdim