Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 | Kasa 500 Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,386
3,631
113
İyim canım kardeşim yeni uyandım öyle fırına gidicem bişeyler almaya azcık telefona bakayım dedim sen nasılsın iyisin inşallah
Bende iyiyim çok şükür takılıyoruz işte öyle çocuklarla. Çekiliş muhabbetini naptın inş sorunsuzca çekebilmişsindir

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,201
3,172
113
22 saniyede atarlarmı 2

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,201
3,172
113
attılar valla

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,142
16,491
113
Bende iyiyim çok şükür takılıyoruz işte öyle çocuklarla. Çekiliş muhabbetini naptın inş sorunsuzca çekebilmişsindir
Yok kanka çekemedim maalesef. Ben başka biryle yapacaktım alabileceğim biriydi fakat sonradan başkasına yönlendirildim, o da şartları taşımayan biriymiş pisi pisine yandı hakkım. Almak çok basitmiş halbuki kullanıcı adını veriyorsun direkt paslıyorlar. Yazık oldu paraya.

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,201
3,172
113
eyvah

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,386
3,631
113
Yok kanka çekemedim maalesef. Ben başka biryle yapacaktım alabileceğim biriydi fakat sonradan başkasına yönlendirildim, o da şartları taşımayan biriymiş pisi pisine yandı hakkım. Almak çok basitmiş halbuki kullanıcı adını veriyorsun direkt paslıyorlar. Yazık oldu paraya.
Ne diyosun ya valla üzüldüm jackpot gibi bişey hayatında bi sefer denk gelir çok büyük bi miktar değil ama yine de rahatlatırdı seni.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,142
16,491
113
Ne diyosun ya valla üzüldüm jackpot gibi bişey hayatında bi sefer denk gelir çok büyük bi miktar değil ama yine de rahatlatırdı seni.
Valla kanka pisi pisine kaçırmak daha çok koydu yani almamam için hiçbir sebep yoktu sağlık olsun diye diye sağlığımızdan olcaz artık ne diyelim sağlık olsun 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...