- 39,252
- 32,913
- 113
Bu durumda bana mı girmiş oluyonuzThreesome diyosun
Bu durumda bana mı girmiş oluyonuzThreesome diyosun
Majör ligler hariç futbol oynamıyorum ki kankaVar basket oynamıcaksın 🤣🤣
Yanlis yapmissin bana liste verilse para da bana atilsa direkt sevdigim 3 4 kisiye atardim 7.5 7.5İyi kanka napalım benlik bişey yok kanka ben bana denileni yaptım sadece
Hepimiz bahcivana kankam sen kardesimsin ayıpBu durumda bana mı girmiş oluyonuz
Yav dur şimdi gelecek yine multilerYanlis yapmissin bana liste verilse para da bana atilsa direkt sevdigim 3 4 kisiye atardim 7.5 7.5
Bizim 7.5 garantiydi sana verilseYanlis yapmissin bana liste verilse para da bana atilsa direkt sevdigim 3 4 kisiye atardim 7.5 7.5
7512 tl atardim kesinti parasinida unutmazdimBizim 7.5 garantiydi sana verilse
Bende sabah okuduktan sonra mesajları neden banka bildirimi gelmedi diye baya sövdüm allana 🤣🤣Yanlis yapmissin bana liste verilse para da bana atilsa direkt sevdigim 3 4 kisiye atardim 7.5 7.5
AhahahahaahahahahahaYav dur şimdi gelecek yine multiler
Bende hesap sordum yicek olsa beraber yerdik sen ben akın allan hahdhBende sabah okuduktan sonra mesajları neden banka bildirimi gelmedi diye baya sövdüm allana 🤣🤣
Konu ne la parayımı yedın bısı olmazİyi kanka napalım benlik bişey yok kanka ben bana denileni yaptım sadece
Aw basketin minörünü oynuyon ama 🤣🤣🤣Majör ligler hariç futbol oynamıyorum ki kanka
Etsinler yarın yüzleri olacak mı bakalım benden para istemeye not aldım zaten tek tek görüşeceğiz acaba beynim dağıttım paraların çeyreğini dağıttılar mı burada ulan benım dagıttm paraların yanında forumda aldığım paralara çeyreği etmez ama dediğin doğru girilmez o toplaraSenden yana zaten şüphem yokta keşke o toplara girmeseydin bırak ne sikim yiyorlarsa yesinler kendi aralarında bak şimdi seni dolandırıcı ilan ettiler sen dağıttın diye
Tam enayi ya bedavadan millete para atmis bir de kufur yemis, ara bankayi iade isteBende hesap sordum yicek olsa beraber yerdik sen ben akın allan hahdh
ne kadar dağıttın la bloke gelmesin sonraEtsinler yarın yüzleri olacak mı bakalım benden para istemeye not aldım zaten tek tek görüşeceğiz acaba beynim dağıttım paraların çeyreğini dağıttılar mı burada ulan benım dagıttm paraların yanında forumda aldığım paralara çeyreği etmez ama dediğin doğru girilmez o toplara
Yok lan bu zamana kadar yemedik de şimdi mi yicezKonu ne la parayımı yedın bısı olmaz
Bol sans TahirSponsor @kturgay 1 kisi odul
Adeletlımı dagılmadı noldu kaos var kacırdıkYok lan bu zamana kadar yemedik de şimdi mi yicez
Dağıtımcı lazım mıİyi kanka napalım benlik bişey yok kanka ben bana denileni yaptım sadece