- 22,751
- 29,147
- 113
yırttı donunu zart diye açtı sonuna kadar güm+1.5 muymuş lan
yırttı donunu zart diye açtı sonuna kadar güm+1.5 muymuş lan
😁Eee şimdi n'olacak
Bende bir adım daha giderEee şimdi n'olacak
Kıyamet bugündür ümmedi muhammedTqhir bile tutturdu inanilmaz
İmkânsız tarihte 3 adım attığı görülmemişti ilk oldıBende bir adım daha gider
Bugün ilklerin günü olsun hahahahahİmkânsız tarihte 3 adım attığı görülmemişti ilk oldı
Kesene bereket kardeşim adamsınBeyler konu takibinden ziyade yanlis anlamayın cok samimi olduğum dostlara vermem gerekiyor bisi kazanmadık 4.5k anca 510 @makina123 510 @Barrios a vermem gerekiyor gönül fazlasını ister ama elden gelen bu
Evet top sende alda gel şimdiHepinizin adına o rolu açacam ve hepinizi kucaklayacam
Kesene bereket zaman geçirdik takip ederek eline sağlıkBeyler konu takibinden ziyade yanlis anlamayın cok samimi olduğum dostlara vermem gerekiyor bisi kazanmadık 4.5k anca 510 @makina123 510 @Barrios a vermem gerekiyor gönül fazlasını ister ama elden gelen bu
2 liraya gerek yok 508 kabulBeyler konu takibinden ziyade yanlis anlamayın cok samimi olduğum dostlara vermem gerekiyor bisi kazanmadık 4.5k anca 510 @makina123 510 @Barrios a vermem gerekiyor gönül fazlasını ister ama elden gelen bu
Dostlarimi artik özenle secicem 1 hamza 2 tahir artik tarihe gömülmüştürBeyler konu takibinden ziyade yanlis anlamayın cok samimi olduğum dostlara vermem gerekiyor bisi kazanmadık 4.5k anca 510 @makina123 510 @Barrios a vermem gerekiyor gönül fazlasını ister ama elden gelen bu
tebrikler tahir abi allah seni başımızdan ejksik etmesinBeyler konu takibinden ziyade yanlis anlamayın cok samimi olduğum dostlara vermem gerekiyor bisi kazanmadık 4.5k anca 510 @makina123 510 @Barrios a vermem gerekiyor gönül fazlasını ister ama elden gelen bu
Adam daha ne yapsın 4 aldı 2 sini dağıttı adamlık görsünler aqTakip edenlerden de ya Yusuf ya Deadlong a 510 verebilirim ne yapalım