- 335
- 220
- 63
aslında kusursuz bi organizasyon baktığın zaman stadlar olsun stad içi olsun ama dediğin gibi ruh yokAmerika'da futbol zevkli olmuyor 94 Dünya kuoasinjda izledim sıkıcı igrenc maçlar di yine
aslında kusursuz bi organizasyon baktığın zaman stadlar olsun stad içi olsun ama dediğin gibi ruh yokAmerika'da futbol zevkli olmuyor 94 Dünya kuoasinjda izledim sıkıcı igrenc maçlar di yine
2-1 ya da 3-0 biter1-1 olur p6 larla bosna kazanir
Ben seni tutuyorum kardeşim hwwh2-0 biter bu maç ya da böyle 1-0 gözümden uyku akıyor aq maçı yüzünden uyuyamadım
Stsdlarin hepsinin üstü açık en nefret ettiğim şeyaslında kusursuz bi organizasyon baktığın zaman stadlar olsun stad içi olsun ama dediğin gibi ruh yok
Konu neydi ben açayımGece fitresi ne demek konu açamıyorum
doğru aslında ama çoğu stad NFL den bozma heriflerin ana sporu amerikan furbolu belkide bizim alışmadığımız stadlar olmadığı için bize öyle geliyor.Stsdlarin hepsinin üstü açık en nefret ettiğim şey
İnşallah Bosna çıkar ama ibneler kayırır diyorum ondan ABD ye en az çeyrek yarı final gösterirler tamamen siyasal1.19 a 4.75 de fark yok bence aga fark atacağını falan düşünmüyorum niyeyse
Kırmızı da yedi bakalım olursa beraberliği yakalarsa yenebilir abd savunması Iyi degilİnşallah Bosna çıkar ama ibneler kayırır diyorum ondan ABD ye en az çeyrek yarı final gösterirler tamamen siyasal
Atar umarımKırmızı da yedi bakalım olursa beraberliği yakalarsa yenebilir abd savunması Iyi degil
He ya 1-1 yazarsa orda koparırKırmızı da yedi bakalım olursa beraberliği yakalarsa yenebilir abd savunması Iyi degil
İnşallah gelir iki bir gibi duruyor3.20 den kg aldım umarım gelir ya
Çok zor ya Bosna da gol atcak adam yok adam gibiİnşallah gelir iki bir gibi duruyor
2-0 yaptığında almasaydı 2-1 olurduÇok zor ya Bosna da gol atcak adam yok adam gibi
Bak yine 2-0 yaptı ya2-0 yaptığında almasaydı 2-1 olurdu